2777
2789
عنوان

تيتر بتا

375 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها، من امروز ٢ روز مونده به پري آزمايش تيتر بتا دادم، چون دارو مي خوام مصرف كنم ، جهت احتياط قبلش خواستم آز بدم، فقط اين كه به نظرتون زود نيست؟ جوابش براي امروز قطعيه؟ كه با خيال راحت دارو رو مصرف كنم؟ 

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀
چند بود گلم؟

تازه الان آز دادم، عصر جوابش رو ميده؟ اگه باشه معلوم ميشه؟ هنوز عقب ننداختم ولي مشكل گوارشي دارم كه بايد قرص بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه الان آز دادم، عصر جوابش رو ميده؟ اگه باشه معلوم ميشه؟ هنوز عقب ننداختم ولي مشكل گوارشي دارم كه ...

باید صبر میکردی تا عقب بیفته.چه دارویی میخوای بخوری؟ من کارشناس ماما هستم اگه دوس داری بگو تا کمکت کنم

ببخشید عزیزم آزاد بود آزمایشت؟چقدرشد هزینش

من تيتر بتا با يه آزمايش ديگه كه واسه مشكل گوارشيم بود رو با هم ٨٠ دادم، الانم نگاه كردم متاسفانه ننوشته هر كدوم جدا چنده

باید صبر میکردی تا عقب بیفته.چه دارویی میخوای بخوری؟ من کارشناس ماما هستم اگه دوس داری بگو تا ...

پاتازول و مب اكتيو 

باید صبر میکردی تا عقب بیفته.چه دارویی میخوای بخوری؟ من کارشناس ماما هستم اگه دوس داری بگو تا ...

چه خوب که شما ماما هستین.

من همیشه پریودام منظم بوده.یعنی میشد که چندروز جلوتر پری بشم اما هیچ وقت هیچ وقت عقب ننداختم.اما این ماه ۷روزگذشته و خبری نیست.

۳تا بیبی چک هم زدم منفی شد.

کشاله رانم تیرمیکشه زیردلمم درد میکنه.کمردردم دارم طوری که احساس میکنم کمرم سنگین شده.

ببخشید ترشح سفیدرنگ هم هستش.

من چیکار کنم ای خدا.خیلی گیجم...

❤اَلا بذِکر الله تَطمَئن القُلوب❤

آره ولي هيچي نمي تونم بخورم، شب و روز درد و تهوّع دارم 

پاتازول و مب اكتيو 

صبر کن تا پریود عقب بیفته اگه افتاد ازمایش بده الان نمیشه نظر قطعی داد ممکنه باردار باشی و ازمایس نشون نده .در هرصورت شما میتونی دارو رو شروع کنی چون اثر نمیزاره معلوم نیی هنوز که بارداری یا نه

چه خوب که شما ماما هستین. من همیشه پریودام منظم بوده.یعنی میشد که چندروز جلوتر پری بشم اما هیچ و ...

عزیزم ازمایش بارداری بده و یه سونو ممکنه که کیست داشته باشی اگر باردار نبودی باید امپول پروژسترون بزنی تا پریود بشین

عزیزم ازمایش بارداری بده و یه سونو ممکنه که کیست داشته باشی اگر باردار نبودی باید امپول پروژسترون بز ...

کیست ندارم.تازه سونو رفتم.

الان زود نیست برای آز؟بهتر نیست چندروز دیگه صبر کنم.

❤اَلا بذِکر الله تَطمَئن القُلوب❤