2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

148 بازدید | 31 پست

مامانا واکسن دوماهگی سلین رو زدم

من یه یخ مصنوعی به ابعاد یه کف دست خودم رو از رو شلوار گذاشتم رو جای واکسن و با یه جوراب فیکس  کردم مشکلی نداره؟

این کار درسته؟

تا. چند ساعت بمونه؟

ساعت ده و نیم گذاشتم.تا الان

مداوم بمونه آایا؟؟

رفیقم بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه یخ میکنه که 

من چند ثانیه میذاستم برمیداشتم دخترم خوشش نمیومد وای به اینکه چندساعت رو پاش باشه😮😮

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

چییییع! 

چرا! 

بچه استخونش یخ زد که

عزیزم کیسه یخ رو دوسه بار بزار دوثانیه نگه دار و بردار. اینکار رو دوسه بار در طول روز انجام بده و تمام!!!!! 

چه زجری دادی بچه رو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

دکترم گفت اصلا کمپرس سرد نکن. فقط حوله گرم بزار هر دوساعت یکبار تا سه چهار بار خوبه. چرا کمپرس سرد میکنی اونم مداوم😢😢

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
بچه یخ میکنه که  من چند ثانیه میذاستم برمیداشتم دخترم خوشش نمیومد وای به اینکه چندساعت رو پاش ...

کلا نیاز نیست من هیچوقت نزاشتم. والا هیچ اتفاقی هم نیفتاد

اصلا کمپرس نیاز نیست من نمیدونم کدوم نادونی به ایشون گفته بزار رو پاش بمونه. اونم تو این سرما😐😐

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀