دوبار قرمه سبزی پختم گفت دوست ندارم اینبار میخورم دیگه نپز خورشت قیمه رو پختم میخوردها اون سری گفت آدم مجبوری میخوره لوبیا سبز پختم گفت دوست ندارم فقط برنج و کباب رو راحت میخوره دقت کردم خیلی اذیت میشم هر غذایی رو دو سه بار میخوره میگه نپز تو خونشون دستپخت مامانش همچین بد هست که نگو ولی غذاهای اونو میخورد مامان همیشه برای برنج هویج و گوشت نمیذاشت من چن بار گذاشتم گفت نه نمیخوام نمیدونم شاید هم منو اذیت میکنه دارم دیونه میشم درسته من آش پزیم زیاد خوب نیست ولی این غذاها رو خوب میپرسم کدو میپزم به زور میخوره مرغ نمیخوره کتلت نمیخوره
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
شوهر منم یه مدته هرچی میپذم یه ایرادی روش میذاره البته یکم بد غذاست غذاهای مامانش آبلمبو میشه اونو دوس داره ! ولی من دوس ندارم یه پارچ آب تو غذا خالی کنم واسه همین میگه چرا همه ی غذاهات اینقد غلیظه ! دیگه بیخیال شدم میپذم میزارم جلوش بخوره به من چه! مگه من آشپزم ! همینم که میپذم بره خدارو شکر کنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همسر من هم خيلي سر غذا خوردن اذيت مي کنه و با وجود اين که من شاغلم براش شام پلو خورشت درست مي کنم ولي نمي خوره و متاسفانه اين رفتارش باعث شده کلي اسراف کنيم چون مدام مجبورم غذا ها رو بريزم دور