2821
2789
عنوان

بدغذا

188 بازدید | 21 پست

دوبار قرمه سبزی پختم گفت دوست ندارم اینبار میخورم دیگه نپز خورشت قیمه رو پختم میخوردها اون سری گفت آدم مجبوری میخوره لوبیا سبز پختم گفت دوست ندارم فقط برنج و کباب رو راحت میخوره دقت کردم خیلی اذیت میشم هر غذایی رو دو سه بار میخوره میگه نپز تو خونشون دستپخت مامانش همچین بد هست که نگو ولی غذاهای اونو میخورد مامان همیشه برای برنج هویج و گوشت نمیذاشت من چن بار گذاشتم گفت نه نمیخوام نمیدونم شاید هم منو اذیت میکنه دارم دیونه میشم درسته من آش پزیم زیاد خوب نیست ولی این غذاها رو خوب میپرسم کدو میپزم به زور میخوره مرغ نمیخوره کتلت نمیخوره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین یه چیزی رو از من داشته باش هیچ وقت هی ازش نپرس طعمش خوبه؟دوست داری مزشو؟هی نگو چی دوست داری نداری؟

بپز بذار سر سفره و مشغول خوردن شو

و اینکه دستورای زیادی رو مطالعه کن ک اشپزیت خوب بشه زیاد تو نت بزن نکته ها رو بخون 

من الان ب گفته بقیه اشپزیم عالیه قبلا بلد نبودم یه غذا گرم کنم والا میسوخت!!یه مدت خیلی رفتم تو نخ اشپزی و دستور جمع کردن و یاد گرفتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینبار سفره پهن کن هرغذایی ک گذاشتی بگو مادرت زحمت کشیده واسمون ناهار فرستاده اخرش ک خورد بگو تو مشکلت باغذاهای من چیه پس

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

هر چی دوست داره بپز.از خودش بپرس صبحا.من یه مدت دخترمو شوهرم ادا درمیوردن برا غذا.هی میگفتن این چیه اون جیه.یه هفته تمام یک روز درمیان قیمه و ابگوشت گذاشتم.قیمه رو دخترم دوس داره ابگوشتو شوهرم.دیگه متنبه شدن 😂

انقدر برنج و کباب درست کن ورشکسته شه😁

خب بعضی ها هزار قلم میکنن تو ادویشون

شمام امتحان کن شاید طبعش یچیز دیگست

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

میگه غذا رو از قبل آماده نکن میگم پس اونوقت تو قبل گرسنگی یکی دو سالت قبلش بگو بعد میگه گرسنه ام زود آماده کن بخدا پنج ماهه عروسی کردم درسته شوهرم خوبه خودم دوسش دارم ولی خیلی اذیت میشم سر این موضوع

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اینبار سفره پهن کن هرغذایی ک گذاشتی بگو مادرت زحمت کشیده واسمون ناهار فرستاده اخرش ک خورد بگو تو مشک ...

یبار گفتم تو خونه مامانت میخوردی گفت اون موقع مجبور بودم نمی خوردم مامانم غذا نمیداد

ببین عزیز جان شما غذا میپزی لطف میکنی اشپزخونه و رستوران که نیست!!! 

ایشونم بچه کوچیک نیس

از این به بعد غذارو پختی بزار سر سفره خودت بخور نپرس خوب بود بد بود. 

She is everything I ever wanted.... 
اه هیچی درست نکن راحت😉

اونوقت هم نصف شب میگه بلند شو کباب تابه ای درست کن

یه نکته دیگه اینکه بهش میان وعده قبل غذا نده بذار خوب گرسته بشه بعد سفره رو پهن کن

غذا رو میخوره دفعه بد میگم قیمه بپزم میگه نه قیمه رو نمیشه خورد میگم قرمه میگه نه