دیروز بی بی چک زدم مثبت شد اما امروز زدم منفیه دیروز موعدم بود چ کنم؟؟؟؟؟ازمایش نمیتونم برم
عکساشو میزارم الان
این مال دیروز
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چندم سیکلت هسی-؟ من امروز 24 پری هسم و بی بی مثبت شد
مبارکه امرور 2روز از پریودم گذشته امروزم باز زدم منفی شد
اشکالی نداره. تا پری نیومده میتونی امیدوار باشی ک ایشالا نی نی داری
ممنون عزیزم