2777
2789
عنوان

سایز فولیکول

12914 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من از روز سوم کلومیفن میخوردم به مدت ۵ روز. روز نهم رفتم سونو دوتا فولیکول ۱۰ میل داشتم. دکتر سونو گفت خوبه ولی دکتر زنان گفت کوچیکه. یعنی احتمال باردهری وجود نداره؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
چ
1
100%
ب
0
0%

منم با فولیکول های ۶ و ۱۰ باردار شدم نگران نباش برو اقدام پیاده روی و ورزش هم داشته ان شاالله مامان این ماه شمایی عزیزم

تازه سایز فولیات واسه روز نهم سیکل خوبه تا موقع تخمک گذاری کلی رشد میکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زود سونو رفتی وقتی دارو استفاده میکنی بذار روز سیزده چهارده برو سونو که فولیکول فرصت رشد داشته باشه احتمالا تا روز تخمک گذاری شونزده اينا ميشه بد نیست عالی هم نیست ولی احتمال بارداری بازم هست  

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بهترین سایز فولیکول برای بارداری 18 تا 20 .البته بعضیا میگن سایز فولیکولشون پایینترم بوده و باردار شدن.دیگه شانسی دیگه.حالا چرا دکترت دارو نمیده تا بزرگتر بشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

[QUOTE=71747054]چ ب چيه؟  سايزت براي روز نه خوب بود حالا بايد يكيم ١٤ميرفتي ببيني بزرگ شده يا نه[/QUOTبار اولمه که میام تو سایت نمیدونستم منظورش از گزینه چیه. الان روز دهمم دیروز رفتم سونو. 

زود سونو رفتی وقتی دارو استفاده میکنی بذار روز سیزده چهارده برو سونو که فولیکول فرصت رشد داشته باشه ...

دکتر گفته بود روز نهم برو. والا چنان گفت سایز فولیکولات خوب نیست کلا نا امید شدم

بهترین سایز فولیکول برای بارداری 18 تا 20 .البته بعضیا میگن سایز فولیکولشون پایینترم بوده و باردار ش ...

چند تا فولیکول ریز داشتم گفت اگه آمپول بدم اونام رشد میکنن تخمدانت متورم میشه

دکتر گفته بود روز نهم برو. والا چنان گفت سایز فولیکولات خوب نیست کلا نا امید شدم

نه بابا تو تازه دو روزه قرصت تموم شده این سه چهار روز عسل سیاهدانه دارچین این چیزا بخور خیلی تاثیر داره بعدشم فولیکول 15 ب بالا برای بارداری خوبه حتما که نباید بیست و خورده اي بشه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بنظر من که بارداری کاملا شانسیه.من ۴ تا فولیکول با سایز ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۳ داشتم باردار نشدم😔

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
بنظر من که بارداری کاملا شانسیه.من ۴ تا فولیکول با سایز ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۳ داشتم باردار نشدم😔

روز چندم بودین؟ شانسی که نمیشه گفت، فقط فولیکول نیست که باید عوانل دیگه هم در نظر گرفت

روز چندم بودین؟ شانسی که نمیشه گفت، فقط فولیکول نیست که باید عوانل دیگه هم در نظر گرفت

روز ۱۲ پریود سنو کردم.هیچ مشکلی هم نداشتم

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه