2777
2789
عنوان

شوهر سن بالا

3702 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من به تازگي عقد كردم،شوهرم ١٠ سال ازم بزگتره من ٢٤ سالمه ،ولي روم نميشه به كسي بگم تز بس كه دوستام مسخره كردنم كه با بابا بزرگت ازدواج كرديو،پير هستو اينا !!!موندم چي كار كنمممم !دوستام ميگن بعدا مشكل پيدا ميكنيد با هم

وا چ حرفا عشق منم ده سال ازم بزرگتر 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من با همسن خودم ازدواج کردم همه فکر میکنن کوچکتره 

دهن مردم رو نمیشه بست 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

وا شوهرمنم از من بزرگتره ولی بنظرمن بهتره پخته تره باتجربه تره دنبال بچه بازی دیگه نیست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

دوستات غلط میکنند. دور این دوستاتو خط بکش که اگه به مشکلم برنخوری با حرفای اونا کارت به جدایی میکشه از چشمت میفته. خیلی آدم دهن بینی هستی‌و زود شکست میخوری وگرنه نیازی به تاپیک‌ نبود خودت حوابشونو میدادی. ده سالم اصلا بزرگ نیس خیلی هم عالیه

مشکل جدی شاید خیلی نه ولی ده سال اخلاف ی دهس شاید اخلاف نظر و سلیقه داشته باشین

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

چقدر شما اعتماد ب نفست كمه!

ما تو فاميل دختر ١٨ ساله داشتيم با پسر ٤٠ ساله ازدواج كرد بچه دارم شدن خيلي خوبن باهم.

ب تيپ و ظاهر شوهرت برس، اسپرت تيپ بزنه.

ولي در كل صرف اختلاف سن باعث طلاق نميشه!

با اين جور دوستاي خاله زنك ام كات كن!!

اصلا به سن ربطی نداره بخاطر حرف اینو اون هم خودتو عوض نکن من از کوچیکی دوست داشتم شوهرم سن بالا باشه اینقدر اینو اون گفتن وای فلانی پیرمرد پسنده الان دارم با یه کی که چهار سال ازم بزرگتره زندگی میکنم و همیشه ته دلم پشیمونم که چرا با یه مرد سن بالا ازدواج نکردم