2777
2789
عنوان

شما با کسایی که فقط...

128 بازدید | 14 پست

دوس دارن بیان خونتون چیکار میکنین.من خواهر شوهرا و برادر شوهرام اینطورین.چون ما وضعمون خیلی پایین تر از اوناست بخدا مثلا تو جمع یه نفر خونش میخواد دعوت کنه به همه میگه به ما نمیگه ح.ولی خودشون رو دارن هر وقت دوس داشته باشن میان خونمون.که چی میاییم اینجا دهاته دلمون باز بشه😡

توقعشونم بالاست .مثلا چن جور غذا و مخلفات کامل میخوان.مثلا یکی از جاریام با یه خواهر شوهرم میخوان بیان الان.بخدا جاریم یه بار رفته بودیم اونجا به همه چایی با سینی چرخوند تعارف کرد ولی به من نداد.یا خواهر شوهرم به همه ی جاریام اصرار اصرار که بیایین بخدا اصلا به من نمیگه.

شوخرمم یه آدم بی خود کم بود اعتناد به نفس روانی هست.اصلا پشتم نیست.دنیا بلت سرم بیارن هیچی نمبگه بازم مثل خر پذیرایی میکنه.تو رو خدا بهم بگین چه جوری خودم زیر زیرکی دمشو نو ببرم.بخدا ما تو خرج دوا دکتر دخترم موندیم.ولی اونا همشون رئیس و کارای مهم و دآمد ملیونی دارن.حالا اگه محلم میذاشتن بازم دلم نمیسوخت.من خیلی بی کس هستم خانما تو رو خدا کمکم کنید.اصلا نگین شوخرت اینجوری کنه اونجوری کنه که اون اصلا آدم نیست

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔خدا خواست امسال باردار شدم. دخترم مدرسه حاص میره بخاطر شرایطش که نمیتونه از خودش دفاع کنه خودم باید ببرم بیارمش اصلا به کسی اعتماد ندارم که سرویس بگیرم براش ... خیلی میترسم این رفت و امد بهم فشار بیاره یا وقتی دخترم مدرسه باشه من زایمانم شروع بشه و زایمان زودرس کنم چون سابقه زایمان زودرس دارم یا استراحت مطلقی بشم... دخترم اصلا از پس خودش بر نمیاد بخاطر بیناری در این حد که جرات ندارم حتا واسش سرویس بگیرم.هر کی هر کار بخواد باهاش کنه مثل دور از جون جسد بی حرکت میمونه بعدشم نمیتونه به من بگه چه اتفاقی براش افتاده.جرات ندارم واسش سرویس بگیرم خیلی شرایطم سخته😭بلاخره ادم از دات کسی خبر نداره میترسم دوبار دخترمو ببینن وضعیتشو بفهمن😭 خدا دشمنمم تو این موقعیت من نزاره الان بخدا با کریه مینویسمناخواسته باردار شدم الانم باید دخترمو خودم ببرم بیارمالان میترسم باز زودرس بشم یا بستری بشم دخترم چی میشه هیچ کسی رو ندارم بزارم پیشش هیچ کس😔

ببخشید دخترم بیدار شده گریه میکنه.شما بگین من میام میخونم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔خدا خواست امسال باردار شدم. دخترم مدرسه حاص میره بخاطر شرایطش که نمیتونه از خودش دفاع کنه خودم باید ببرم بیارمش اصلا به کسی اعتماد ندارم که سرویس بگیرم براش ... خیلی میترسم این رفت و امد بهم فشار بیاره یا وقتی دخترم مدرسه باشه من زایمانم شروع بشه و زایمان زودرس کنم چون سابقه زایمان زودرس دارم یا استراحت مطلقی بشم... دخترم اصلا از پس خودش بر نمیاد بخاطر بیناری در این حد که جرات ندارم حتا واسش سرویس بگیرم.هر کی هر کار بخواد باهاش کنه مثل دور از جون جسد بی حرکت میمونه بعدشم نمیتونه به من بگه چه اتفاقی براش افتاده.جرات ندارم واسش سرویس بگیرم خیلی شرایطم سخته😭بلاخره ادم از دات کسی خبر نداره میترسم دوبار دخترمو ببینن وضعیتشو بفهمن😭 خدا دشمنمم تو این موقعیت من نزاره الان بخدا با کریه مینویسمناخواسته باردار شدم الانم باید دخترمو خودم ببرم بیارمالان میترسم باز زودرس بشم یا بستری بشم دخترم چی میشه هیچ کسی رو ندارم بزارم پیشش هیچ کس😔

عزیزم انشاالله دخترت شفا پیدا میکنه#.

هودت رفتارت تغییر بده برا خودت ارزش قایل شو همیشه مرتب باش وبخودت برس.لازم نیست سفره اعیانی براشون پهن کنی.هرکسی هرجوری احترامت گرفت توهم مثل خودت باش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکانش نیس شمام برین شهر زندگی کنین ؟

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

همه ما ادم هستیم هیچکس از کسی دیگه برتر نیست پس اعتماد بنفس داشته باش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

چرامیگی شوخر

همین چیزها کم کم باعث میشه همه بهتون بی احترامی کنن 

خودتون احترام وارزش قائل بشید اول برای هم 

دیگرانهم همونطوربرخورد میکنن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اونا اوندنی مریض شو دست به سیاه و سفید نزن.یا زنگ زدن بیان بگو شرمنده دخترم مریضه داریم میبریمش دکتر یا بگو مادرم فلانه دارم میرم اونجا.یا بگو فلان مراسم فامیلمونه.اخرش از رو میرن دیگه

ببخشید دخترم بیدار شده گریه میکنه.شما بگین من میام میخونم

عزیزم شمام سینی چای بچرخون بش نده 

شما هم برو شهر بگو اینجا امکاناتش زیاده مثلا میخوایم بریم شهربازی پارک سینما پاساژ گردی دلمون باز بشه نمی خواد ک دعوتتون کنند خودتون زنگ بزنید داریم میایم  اگرم گفتن ببخشید خونه نیسیم بگیید ساعت چند میاید ک ماهمون موقع بیایم اگرم گفتن اصلا نیستیم شمام سری بعدی همینو بگید 

امکانش نیس شمام برین شهر زندگی کنین ؟

نه عزیزم

دقیقا مثل خودشون رفتار کن، مگه شما کوزتی؟ هرچقدر برات ارزش قائل شدن شما هم همونقدر مایه بزار. سیاست رو باید کم کم یاد بگیری، شوهرت که میخره میاره لازم نیست همه رو بریزی تو شکم اونا ی مدل غذا درست کن بقیه رو برا خودتون مصرف کن، بخدا این بدجنسی نیست، دوره زمونه همینه، خیلیا جنبه خوب بودن ندارن دلو بزن به دریا سنگ شو 

دقیقا مثل خودشون رفتار کن، مگه شما کوزتی؟ هرچقدر برات ارزش قائل شدن شما هم همونقدر مایه بزار. سیاست ...

منم میخوام این کارو کنم بخدا نمیزاره 

اصلا شوخر من عادی نیست روان پریشه

مت میخوام خودم یه جور زیر زیرکی حالیشون کنم

مثلا یه بار از عمد غذا رو شور کردم شوخرم جلوشون گفت عرضه هیچ کاری رو نداری

ولی من اصلا ناراحت نشدم تو دلم خوشحال بودم که غذا کوفتشون شد حالا همون جور شور میخوردن نکبتای بدبخت ندید بدید

منم میخوام این کارو کنم بخدا نمیزاره  اصلا شوخر من عادی نیست روان پریشه مت میخوام خودم یه جور ...

نه دیگه از خودت ضعف نشون نده،اونا که خوردن این وسط شما حرف شنیدی، سر سنگین باش برای آرامش خودت با کسی کل کل نکن شوهرتم هرچی گفت جواب نده کار خودتو بکن 

فقط اعتماد به نفستو ببر بالا فک نکن ک تو چون تو دهات زندگی میکنی یا شاااید وضع مالیت ب خوبی اونا نباشه پس حتما ازشون پایینتری این حس هارو ادم خودش ب خودش تلقین میکنه شاید اونا اصلا راجب تو اینجوری فک نکنن،من دو تا جاری دارم تو دهات زندگی میکنن انقد پرادعا و باسیاستن ک هیچکسم زیر نظر نمیارن.