2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

230 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من حالم خیلی گرفته تو بلاتکلیفیه شدیدی هستم.بعد سه سال از دوس پسرم جدا شدم یه ساله قراره بیاد خاستگاریم ولی شغلش درست نمیشه و مانع میاد تو کار منم تمومش کرد ک تا وقتی کارش درست شه اونوقت بهم زنگ بزنه ولی اون عاشقمه میگه رابطمون تموم نشده و دوباره بهم زمان بده ولی الان شغلی ک داره خرید فروش ماشینه من به شددددت ناراضیم چون همش مجبوره بره شهر دیگه و برای من قابل تحمل نیس این کار من دوس داشتم شغل اداری بگیره شغلی ک آبرومند باشه امشبم به مامانش گفتم باهاش تموم کردم ولی شما کاری داشتین در خدمتتون هستم مامانش گفت این حرفو نزن تو یه تیکه از وجودمی از صب برای کار پیدا کردن اداریش پیگیر بودم ایشالا درست میشه منم گفتم مرغه من یه پا نداره برای این سه سالی ک باهم بودیم به احترام این مدت دوباره فرصت میدم ولی نمیخوام باهاش ارتباط داشته باشم تا زمانی ک تلکیفش مشخص شه.چیکار کنم؟ توروخدا حالم خیلی بده مامانمم مسافرته پیشم نیست ارومم کنه.

خدایا بهت وصل میشم ک به ارامش الهی برسم

اره خیلی سخته عزیزم اگه واقعا بتونی همینطوری ک گفتی عمل کنی خیلی خوبه باهاش ی مدت ارتباط نداشته باش ی کم بهش فشار بیاد بلکه  بتونه ی کار بهتری جور کنه بخاطر شما هم ک شده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اره خیلی سخته عزیزم اگه واقعا بتونی همینطوری ک گفتی عمل کنی خیلی خوبه باهاش ی مدت ارتباط نداشته باش ...

مرسی عزیزم خیلی حال بدی دارم چون میدونم فردا دنبالم میگرده منو ببینه منم برام سخته خودمو قایم کنم ک مانع ارتباط شم چون دوسش دارم خدا بهم طاقت بده ک از پسش بر بیام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم خیلی حال بدی دارم چون میدونم فردا دنبالم میگرده منو ببینه منم برام سخته خودمو قایم کنم ک ...

ایشالله اما تا جای ک میتونی کوتاه نیا ک بخاطرت هم شده ی کار بهتری پیدا کنه ک فردا وارد زندگی شدی اذیت نشی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ایشالله اما تا جای ک میتونی کوتاه نیا ک بخاطرت هم شده ی کار بهتری پیدا کنه ک فردا وارد زندگی شدی اذی ...

مرسی گلم برام دعا کن 

مرسی گلم برام دعا کن 

چشم❤❤

واقعا دنبال کار میگرده؟ یا فکر میکنی داره کوتاهی میکنه؟

میگرده ولی نه سفتو سخت خودشو زده به بیخیالی چون فک میکنه منو بدست اورده 

میگرده ولی نه سفتو سخت خودشو زده به بیخیالی چون فک میکنه منو بدست اورده 

پس داری کار درستی میکنی اما با اینکه نمیخوام حالتو بد کنم باید خودتو اماده کنی برای اینکه شاید مجبور بشی برای همیشه بزاریش کنار

پس داری کار درستی میکنی اما با اینکه نمیخوام حالتو بد کنم باید خودتو اماده کنی برای اینکه شاید مجبور ...

میدونم چی میگی