2777
2789
عنوان

پرستار کودک

369 بازدید | 14 پست

سلام مامان های گل . اگر برای بچه پرستار گرفتید لطفا من رو راهنمایی کنید که چطور قرارداد بنویسم . چه کارهایی رو پرستار باید انجام بده و هر نکته ای که کمک کننده ست . ممنون می شم.

ضمنا بچه تا اون موقع دوساله می شه و قصد دارم توی خونه دوربین بذارم

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش اطلاعاتش هست بعد موضوع قرارداد که کارایی که باید انجام بده بعد ساعت کاری و تعیین تکلیف روزهای تعطیل و ماموریت بعد حقوق حالت عادی و ماموریت مبلغ سفته، معرفی نامه و آخرش هم داور

از روی قرارداد برات نوشتم

برادر شوهرم وکیل اون تنظیم کرده

عزیزم اگر میخواین پرستار بگیرین حتما از یه مرکز پرستاری مطمئن و معروف پرستار بگیرین که مشکلی براتون پیش نیاد من خودم از مرکز ضربان پرستار گرفتم خیلی راضی بودم پرستاری که برام فرستادن خیلی مطمئن و خوب بود 

77687426-12

عزیزم به نظر من از مراکز پرستاری پرستار بگیر اونجا خودشون از پرستارمدارک و امضا ها و این چیزا رو میگیرن مطمئن ترم هست که اگر خدایی نکرده مشکلی هم پیش اومد دستت به یه جایی بند باشه لااقل 

من خودم از مرکز پرستاری پرستار گرفتم خیلی وقتی باهاشون کار میکردم راضی بودم شمارش رو میزارم براتون اگر خواستی تماس بگیر 

88863528 مرکز پرستاری طپش 

عزیزم به نظر من از مراکز پرستاری پرستار بگیر اونجا خودشون از پرستارمدارک و امضا ها و این چیزا رو میگ ...

منم از طپش راضی بودم برای  دخترم پرستار گرفته بودم پرستاری که برام فرستادن خیلی خوب بود