2777
2789

به غذاش روغن زیتون بزن 

کره بزن  طفلی یبوست گرفته  

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذا چی میدی بهش؟؟پوره گلابی درست کن ...تو غذاش روغن زیتون اضافه کن حتما البته روغن زیتون اصل اگر  داری

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

شربت لاكتولوز هم خوبه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
سوپ. پوره سیب زمینی. حریره بادوم. انواع میوه. برنج

بادام‌یبوست شدید میاره،

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بیا این متنو مخصوص تو کپی کردم اگه تل گرام داری مطالبه بیشترم داره یبوستا سرچ کنی

🌀درمان یبوست نوزادان
@drbehrouzmeghdadi
#درمان_یبوست #یبوست

✅در نوزادان زیر شش ماه  کار نکردن شکم در نوزادان تا 5 روز میتواند طبیعی باشد و جای نگرانی ندارد ولی شما میتوانید از روشهای ایمن مانند تحریک مقعدی با استفاده از ترمومتر مقعدی یا گوش پاک کن اغشته به روغن کرچک و یا استفاده از شیاف گلیسرین 1 گرمی (که استفاده از آن بسیار راحت و بی خطر است ) برای تحریک دفع در کودک استفاده نمایید

✅بالای شش ماه
در نوزادان بالای 6 ماهگی از آبمیوه هایی مثل سیب و گلابی استفاده کنید البته به اندازه کم و با نظر پزشک
✔️غیر از مواد غذایی روزانه شیر، غلات سبوس دار و آبمیوه های تازه را در رژیم غذایی روزانه کودک تان قرار دهید.
✔️حمام گرم می تواند کودک را آرام و به دفع راحت تر کمک کند. می توانید در حمام شکم کودک را ماساژ  بدهید. برای کودکان زیر شش ماه هم می توانید این کار را انجام دهید.
✔️برای اینکه مدفوع سفت راحت تر خارج و دفع شود، با مقداری وازلین اطراف مقعد را چرب کنید.

@drbehrouzmeghdadi