2777
2789

فردا شوهرم دفاع داره میوه و دسر و اب معدنی تدارک دیدم ،برا پذیرایی ایا برای همه حضار اینا باید باشه؟

اره دیگه

منکه برای همه گرفتم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بای بخرید و موقعی که حضار بیرونن و دارن نمره میدن استادا از حضار پذیرایی کنید.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اره عزیزم همسرم اینکارو کرد.میگه زشته اگر به حضار ندی به داورا بدی

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️

اره عزیزم باید برای همه باشه
ما برای همه تو زیر دستی میوه و شیرینی گذاشتیم اب میوه هم تو لیوان تعارف کردیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز