از من پسرم ۱.۵ ساله خونه مادرم جا گذاشتم اومدم خونه دیدم ندارم هیچی اصلا نمیخواستم بگیرمش ....ی هو شد گفتم نداریم و چند شبی اذیت کرد تمام شد البته پسرم هنو شیشه میخوره ۲.۵ سالس
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیشه اش رو یک سال ونیم بود خودش ترک کرد همراه با شیر ولی به این وابسته است بدجوری
واقعا گمش کن بعد هی بگو بیا بگردیم پیدا کنیم تاااا ی چند روز بگذره بیخیال میشه....من شبا پسرم شیشه میخوره نمیخوام بگیرم تا حودش بفهمه و بزار کنار...چون پستونک بدتر از شیشه هستش الکی پلاستیکو میک میزنن تو ساعت زیاد...ما .بیرونام لبوان نی دار میبریم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.