2777
2789
عنوان

خانمای آی وی افی

175 بازدید | 16 پست

روز ۵ انتقالمه جنین ۵ روزه انتقال دادم هیچ حسی ندارم 🙁🙁🙁😟😟😟

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

ان شالله به حق این شب عزیز که شهادت دختر سه ساله امام حسینه نتیجه بگیری🙏🙏🙏🙏

برا منم دعا کن😞

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

چه انتظاری داری الان که هیچ تا دو سه ماه آینده هم شاید حسی نداشته باشی

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله به حق این شب عزیز که شهادت دختر سه ساله امام حسینه نتیجه بگیری🙏🙏🙏🙏 برا منم دعا کن😞

ممنون عزیزم انشاالله توام نتیجه بگیری

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
چه انتظاری داری الان که هیچ تا دو سه ماه آینده هم شاید حسی نداشته باشی

واقعا یعنی امکان داره باردار بشم منکه باور نمیکنم بار دوممه انتقال دادم ۴ تا جنین ۵ روزه تازه پی آر پی هم انجام دادم 

چرا الکی به خودت استرس وارد میکنی الان خیلی زودا واسه علایم داشتن

وای با این حرفاتون امیدوار میشم مرسی عزیزم

واقعا یعنی امکان داره باردار بشم منکه باور نمیکنم بار دوممه انتقال دادم ۴ تا جنین ۵ روزه تازه پی آر ...

دو تا از فامیلهای ما این کارو انجام دادند اولی بعد از هجده سال ناباروری سری اول که دو قلو گذاشت نگرفت سری بعد هم دو تا گذاشت یکیش گرفت الان بچه اش چهار ساله است یه دختر شیطون بلا 

دومی هم دو تا گذاشت سری اول یکیش گرفت اونم الان بچه اش دو سالشه و دومیش را ناخواسته حامله شد ماه دیگه به دنیا میاد

فقط به لطف خدا امیدوار باش و ازش بهترین ها را بخواه و مطمئن باش بهترین خواسته ی خداوند برات رقم می خوره 

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
دو تا از فامیلهای ما این کارو انجام دادند اولی بعد از هجده سال ناباروری سری اول که دو قلو گذاشت نگرف ...

عشقی عزیزم مرسی 

عشقی عزیزم مرسی 

قربانت 

فقط اگه باردار بودی من را دعا کن یادت نره منم می خوام برم کربلا برات دعا می کنم 

ان شاءالله به همه ی آرزوهای خوبت برسی

قربانت  فقط اگه باردار بودی من را دعا کن یادت نره منم می خوام برم کربلا برات دعا می کنم  ...

وای التماس دعا عزیزم قبول باشه حتما دعات میکنم

شما با ای وی اف نتیجه گرفتین

سلام عزیزم نه من دوبار انتقال دادم نشد دکترمو عوض کردم طبیعی باردار شدم