2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 33 پست
چ عجب یکی مث من پیدا شد. ایتجا هرکیو میدیدم هرشب خونه همدیگه بودن

اره اخه دلیلی نداره شبو بمونیم خونه همدیگ خونشون سر کوچمونه😂خیلییییی دوریم فک کنم😆😆

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

تایپیک اخرمو یه نگا کن 🤣🤣🤣

خب چجوری میشه اخه؟؟نامزد من یخورده بیشترازمعمول خرج کنه پدرآدمودرمیاره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عههههه چه باحال. ما هم فاصلمون خیلی نیس. از نیاوران تا پاسداران

خوشبخت باشین😍😘

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

عه چه بد.... خوب در چه حدی خرج میکنه؟ خارج از توانش شاید انتظار داری اون بنده خدام عصبانی میش؟؟؟؟

نه مثلادکترمیبره...یالباس خریدنی واینا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

به خداخیلی دلم گرفته....شارژواینارم مامانمینامیخرن...مامانمم بهم سرکوفت میزنه...دیگه خسته شدم

اخی عزیزم چه بد. من میگم شاید همسرت نداره . شاید توان خرج کردنشو نداره اخه

نه داره...حداقل تااین حدداره...شارژازدوتومن بالاترنمیخره