2789
عنوان

کی گفته هرکسی....

162 بازدید | 18 پست

لاشی باشه بایکی مثل خودش ازدواج میکنه،،من چندتا پسر میشناسم گنده کاری نیست نکرده باشن ولی زنایی گرفتن خیلی خوشگل،خانم،تحصیلکرده

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والله اعلم.ما ظاهرو میبینیم لما باطن رو نه

وقتی خدا میگه الطیبات لطیبات یعنی پاک کنار پاک و ناپاک کنار ناپاک قرار میگیره.

خدا خلف وعده نمیکنه

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
دروغ باور نکن مگه این همه دختر بد گیر مرد بد افتادن😊

حالا کار به دخترا ندارم،دخترا هرکار کنن بخودشون ضربه میزنن،مگه خدا نگفته زنان پاک برای مردان پاک؟چرا اینطور نیست پس؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

اره واقعا

منم میشناسم ادما دختر باز و لاشی بهترین زن گیرشون امده و حتی چندتاشون الانم دختر بازی میکنن

و برعکسشم دیدم

دختره چه همه دوست پسر داشته و حتی دخترونگی هم نداشته با یه پسر پاک و خوب که حتی دوس دخترم نداشته ازدواج کرده

😐

فکنم برعکسه این دنیا همچیش

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین اون دخترا هم دوس دختر داشتن مطمین باش نمیان ب همه بگن جار بزنن که الان منم جوری ام از ظاهرم بخوان قصاوت کنن فامیلا می گن فلانی ینی من اصلا دوست پسر نداشته و ال بل ولی من چن تا دوس پسر داشتم با دوست پسرم ازدواج کردم ولی فامیلا نمی دونن

@heseqob
حالا کار به دخترا ندارم،دخترا هرکار کنن بخودشون ضربه میزنن،مگه خدا نگفته زنان پاک برای مردان پاک؟چرا ...

چی همیشه سر جاش بوده که این باشه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

به نظرمنم خدا خلف وعده نمیکنه ما از باطن زندگی افراد خبر نداریم،شاید اون پسرا توبه کردن و مزد توبشون همسر خوب بوده،شایدم دختره مثل خودشون بوده اما رو نکرده.من خودم پیش دانشگاهی بودم داشتن پشت سر یکی از همکلاسیا حرف میزدن گفتم تهمت نزنید اصلا به فلانی نمیخوره اینکاره باشه.یکی از بچه ها برگشت گفت الان از ظاهر من چی برداشت میکنی؟اتفاقا هر کاریم کردم😑

به نظرمنم خدا خلف وعده نمیکنه ما از باطن زندگی افراد خبر نداریم،شاید اون پسرا توبه کردن و مزد توبشون ...

مزد توبه؟پس تاوان دخترایی که سرکار گذاشتن و دلشونو شکسته چی میشه؟یکیو میشناسم با دختر دایی خودشم بازی کرده،تازه الانم که یه زن همه چی تموم داره بازم دوس دختر داره