2777
2789
عنوان

حالم بده

211 بازدید | 13 پست

بچه ها خيلي ناراحتم صورتم كلي جوش زده دكتر گفت جوشات هورمونيه ،قرص داده،اما شنيدم اين قرصاي هورموني و قطع كني باز جوشا مياننننن خداياااااا!!بچه ها كسي خوب شده؟ميشه كمك كنيد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو خداروشکر کن جوشه و بیماری پوستی نداری .دکتر طب سنتی برو اونجا باداروی گیاهی درمان شی کنار درمان هورمونات توسط این دکتر بیخودی ام حالت بد نباشه قابل حل ب مدد خدا

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
عزیزم جوشات عصبی نیست؟ از صدر تا به حال استفاده کردی؟ پوستت چربه؟ بیماری داری که هرومونات بالا پایین ...

نميدونم اعصابم كه خيلي خورده!!اره چربه،نه بيناري ندارمممم

مه قرص هورمونيه سيپروترون كامپاند

معمولارواکوتان میدن عزیزم مواظب باش قرصای هورمونی عوارض دارن ولی پمادکترلم امتحان کن خیلی خوبه فیمتشم قک کنم15تومن 

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...
طب سنتي خوب سراغ داريد؟ميشه شماره بديد؟

عزیزم ما شهرامون متفاوته قطعا شما تو شهر خودتون جویا بشید ازطریق درمان گیاهیی و درمان هورمونی قطعا ج میگیرید

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
معمولارواکوتان میدن عزیزم مواظب باش قرصای هورمونی عوارض دارن ولی پمادکترلم امتحان کن خیلی خوبه فیمتش ...

راكونان خيلي عوارض داره ،داكسي ساكلين داد و قرص هورموني يعني نخورم؟

نميدونم اعصابم كه خيلي خورده!!اره چربه،نه بيناري ندارمممم

یکم به پوستت برس با ماسکای خونگی 

من یکی از فامیلامون پوستش افتضاح بود الان هفته ای دو بار اسکراب میکنه و یه روز در میون هم ماسک میزاره ، خیلی خوب شده پوستش، صورتتو با صابون بچه هم بشور قبل خواب حتما من بعد شستشوی صورتم روش پماد زینک هم میزنم هم روسن کنندست هم از بین برنده ی جای جوش و جوش هم ارزونه