2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ابجیم ۱۵ ساله ازدواج کرده حامله نمیشه میخواد این روشم امتحان کنه باید شرایط خاصی داشته باشه یان 

خدایا میدونم وقتی یقین ب این ک تو میتونی و میدی داشته باشیم همه چیز خوبه  ممنونم ک ارزومو زود براورده میکنی ❤️
یه ابجیم ۱۵ ساله ازدواج کرده حامله نمیشه میخواد این روشم امتحان کنه باید شرایط خاصی داشته باشه یان&n ...

برای ای وی اف ؟؟ 

شرایطی نمیخاد فقط اگه ازمایش و سونو و کار درمانی انجام داده جوابشو ببره بنظر من که بخش ای وی اف بیمارستانش من راضی بودم با پرسنل های خوبش 

عزیزم اگه + شد بهم خبر بده منم برم انجام بدم هزینشم خیلی مناسبه برا ما منم برم انجام بدم ایشالله + ش ...

عزیزم ازمایشم و دادم با تیتر بالا مثبت شد و باردارم حتما دنبالش باش ایشالا که به زودی زکد از شما هم خبرای خوش بشنویم 

عزیزم ازمایشم و دادم با تیتر بالا مثبت شد و باردارم حتما دنبالش باش ایشالا که به زودی زکد از شما هم ...

چه خوب ایشالله به سلامتی بیاد بغلت خوشحال شدم عزیزم فقط بیمارستان محب یاس یا یاس تو تهرانم ادرسشم اینه؟

خیابان کریمخان زند انتهای خیابان استاد نجات اللهی شمالی- بالاتر از سازمان زمین شهری بیمارستان یاس

اسم دکترتم میگی منم این ماه برم ایشالل مث شما جواب بگیرم یه دنیا ممنونم ازت 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
چه خوب ایشالله به سلامتی بیاد بغلت خوشحال شدم عزیزم فقط بیمارستان محب یاس یا یاس تو تهرانم ادرسشم ای ...

ممنون اره ادرسشم همینه اول بخش زنان رفتم بعد رفتم بخش ای وی اف 

بخش زنان پیش دکتر داوری رفتم