2821
2789
عنوان

درد کمر

225 بازدید | 14 پست

دوستان من از دیشب کمر و سرم بدجور درد میکنه کمرم جوری درد میکنه ک میشینم دگ نمیتونم پاشم دلمم گاهی درد میگیره مث پریودی ولی موعد پریودی نیست ضعفم میریزه تو پاهام ب نظرتون علائم بارداریه یا نه بعد اینکه خیلی بدنم خسته س و همش خوابم میاد چرا؟🤔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هم از علائم بارداریه هم تخمک گذاری ولی بیشتر میخوره بارداری باشه

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

نمیدونم والا خدا از دهنت بشنوه😂

چقد تفاوت بین ماست 😄

من دوران عقدم این علائم و داشته باشم اول سکته میکنم بعد میرم خودم و میکشم قبل این ک خونوادم زنده ب گورم کنن😂 

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

خخخخخ   خوشبخت بشی عزیزم🤣🤣

قربونت  

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز