2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟!

94 بازدید | 12 پست

سلام مامانا سلین بدنیا اومدنی 3130 بود توی 58 روزگیش وزنش شده 4630 با اینکه بهداشت گفت خوبه من احساس میکنم وزنش کمه.یه دکتر رفتم گفت خانم شیرت کمه نده اصلا فقط شیر خشک بده دوتاش همزمان خوب نیست بذار شیرت خشک شه و فقط شیر خشک بده.نظر شماها چیه؟

رفیقم بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وزنش خوبه عزیزم بچه باید تو ده روز بعد از تولد پونصد گرم وبعداز اون ماهی پونصد گرم تا شش ماهگیش وزن اضافه کنه دیگه اینکه شیرتو قطع نکن چون شیر مادر تاثیر زیادی رو سیستم ایمنی نوزاد داره

شیر خودت رو.بده و.کمکی شیرخشک بده ...سریع وزن میگیره...شیرخشکه نان

همین کارو میکنم شیر خودمو بعلاوه نان

ولی نمیدونم کمکی به چه معناس یعنی چقد در روز

به دکترع گفتم فقط برا خواب شیر خشک میدم و در کل شاید ذر 24 ساعت پنج پیمونه شیر خشک بدم گفت خانم فکر میکنی کم میده نیاز بچه همینه در سه ساعت یک پیمانه

درسته حرفش؟

رفیقم بود 

من دکتر دخترم گفت ترکیبی بده. چرا بد باشه؟

مثلا سه چهار  بار شیر خودمو میدم یبار شیرخشک میدم. بستگی داره به این که زود گرسنه شه یا دیر

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞