2777
2789
عنوان

※ ■ختم مجرب سوره حشر ویژه منتظران■ ※

| مشاهده متن کامل بحث + 10339 بازدید | 1658 پست
عزیزای دلم از تک تکتون ممنونم.خدا دعای جمعی رو خیلی دوست داره.خدا رو به مهربونیش قسم میدم چون اینجا ...

منم الان میخوام بخونم برات خانومی ،چند روزه میخونم فرصت نمیکنم بیام اطلاع بدم عزیزان 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینم عکس ☺ خیلی طول کشید تا دانلود شد😩 شما ایرانیشو میخوری؟ البته بگما اگه اذیتت نمیکنه ای ...

من متفورمین میخورم ،میخوام ازامروز اینو استفاده کنم،خارجی زودتر نتیجه میده انگار

آیدا عزیزم خیلی تبریییییییکککک ان شا الله نی نی تو سالم دنیا بیاری

قربونت عزیزم الهی آمین

انشاالله به زودی قسمت خودت بشه گلم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
من متفورمین میخورم ،میخوام ازامروز اینو استفاده کنم،خارجی زودتر نتیجه میده انگار

نه عزیزم فرقی ندار باهم

فقط ایرانی سرگیجه اینا داره خارجیش نداره

ولی اگه دوس داری میتونی خارجی بخوری

روزی چندتا میخوری؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
نه عزیزم فرقی ندار باهم فقط ایرانی سرگیجه اینا داره خارجیش نداره ولی اگه دوس داری میتونی خارجی بخو ...

سه یا دوتا،ولی همه میگن عوارض گوارشی نداره،من معده ام وروده ام خیلی حساسن،

سه یا دوتا،ولی همه میگن عوارض گوارشی نداره،من معده ام وروده ام خیلی حساسن،

حالا این ماه خارجیشو بخور انشاالله به نتیجه برسی

بچه ها فردا نوبت منه نکنه چون اربعینه فراموس بشم.برام دعا کنید  iuiموفقیت آمیز باشه😢😢

سلام من الان به نیت موفقیت عمل شما و نی نی دار شدنتون سوره حشر خوندم

ديگران راقضاوت نكنيم.

@میشنوم عزیز به نیتت خوندم انشالله که هر چه زودتر حاجتتو از خداوند بگیری 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خیلی ممنون.لطف کردی عزیزم.ان شاالله خبر مامان شدنتون روبشنوم

عزیز دلم به نیتت خوندم

انشاالله همین ماه مامان بشی گلم