2777
2789
عنوان

※ ■ختم مجرب سوره حشر ویژه منتظران■ ※

| مشاهده متن کامل بحث + 10339 بازدید | 1658 پست
@الیکان   جان انشالله که به برکت این تاپیک پر برکتت نفر بعدی خودت باشی 😍

مرسی عزین ارزوی قشنگت.. انشالله قسمت خودت و همه بشه.. 

کاش که بشه همسرم عاشق, بچه اس.. انشالله که خدا صلاح بدونه و نظر و لطفی به ماهم بکنه ♥

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من الان رسیدم  قبول باشه کار خیرتون میشه منم دعا کنید ممنون 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بچه ها فردا نوبت منه نکنه چون اربعینه فراموس بشم.برام دعا کنید  iuiموفقیت آمیز باشه😢😢

عزیزم به نیتت خوندم انشالله که حاجت دلتو تو این روز عزیز بگیری و دامنت سبز شه الهی آمین

@میشنوم      سلام دوست خوبم به نیتت خوندم انشالله به حاجتت بر ...

خیلی ممنون آبجی.اگه من حامله شم بانی خیرش شمایید امیدوارم تو زندگی هر چی از خدا میخوای بهت بده و صد البته یه بچه ی صالح و سالم

وخداااا بی نهایت کافیست.

عزیزای دلم از تک تکتون ممنونم.خدا دعای جمعی رو خیلی دوست داره.خدا رو به مهربونیش قسم میدم چون اینجا همه با دل مهربون برا هم دعا می کنن و مهربونی صفت خداست خدا ههممون خوشحال کنه به حرمت شهید کربلا

وخداااا بی نهایت کافیست.

خانوما من پنج شنبه میرم واسه آی یو آی!  فقط یه دونه فولیکول داشتم...  دعا کنید واسم❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️