2777
2789
عنوان

※ ■ختم مجرب سوره حشر ویژه منتظران■ ※

| مشاهده متن کامل بحث + 10349 بازدید | 1658 پست
سلام به همه رفقای خوب گروه🖑 شرمنده سرم شلوغ بود این چن روزه درگیر کارای سفر اربعینم بودم الآنم که ...

سلام عزیزم انشالله که به سلامتی بری و با یه نی نی تپل مپل تو دلت برگردی ..پیشاپیش زیارتت قبول باشه سلام ما رو هم به امام حسین برسون😢😢😢

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@golglii به نیتت خوندم نشالله حاجت روا بشی عزیزم ..کربلا رفتی مارو هم دعاکن 😘😘

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام به همه رفقای خوب گروه🖑 شرمنده سرم شلوغ بود این چن روزه درگیر کارای سفر اربعینم بودم الآنم که ...

سلام فاطمه جان امروز, برات حشر خوندم 

انشالله که زیارتت مقبول درگاه حق باشه 

گلم اگه بار اولته میری کربلا, زیر قبه امام حسین (علیه السلام) هر دعاییییی بکنی میگیره.. لطفا ماروهم یاد کن.. اسم تک تک بچه ها رو یاد کن و از, خدا بخواه که به خق آقا علی بن الحسین, خدا به همه منتظرا و بچه های گروهمون, نی نی بده 

..

درضمن یچیز, بگم از کرم امام حسین 

ما امسال رفتیم کربلا یک زوج با یه نی نی به نام علی اصغر همرامون بودن خانمش حدردا 35به بالا بود.. میگفت 12سال بچه نداشتم و بار اولی ک اومدم کربلا تذر کردم اسم نی نی ر بزارم علی اصغر و سال دیگه هم بیارمش کربلا.. میگفت بعد از کربلا, با اولین اقدام بازدار شدم 

♥♥

تو هم ما رو فراموش نکن

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
امروز خوندم من دستم خالی نبود نصف شب خوندم اما نذاشتم بمونه فردا اشاااااااالللللللللله همممممممه بچه ...

من امروزم به نیت فاطمه خانوم عزیز خوندم 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

سلام منم به نیت شماخوندم ایشالا ک حاجت رواشین😊

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

خوش به سعادت عزیزم

جای منم زیارت کن و حسابی دعا کن،خیلی محتاجم

من امروز ب نیتت خوندم گلم انشاالله با دست پر و تن سالم برگردی

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀