2777
2789
عنوان

عروسی یا...

327 بازدید | 26 پست

اونایی که عروسی گرفتن بازم برگردن عقب میگیرن‌؟یا یه مسافرت درست حسابی رو ترجیح میدین؟موندم دوراهی بگیرم یا برم مسافرت

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

بله عروسي ميگيرم

حتي مفصل تر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عروسی رو بگیر اگه میتونی چون دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

همسر منم مایل نیس به عروسی گرفتن ولی من دوس دارم.موندیم چیکار کنیم😯😯

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

عروسی بگیر

همیشه میشه بری سفر ولی هیچوقت دیگه نمی تونی عروسی بگیری اگه هم بگیری بی مزه میشه

منم همسرم میگه بریم سفر من قبول نمی کنم

همش یه شبه خیلی خوبه

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

عمرا عروسی نمیگیرم با اینکه همه چی خوب بود

و اوضاع اقتصادی این شکلی نبود

اگه الان باشه که اصلا ب عروسی فکرم نمیکنم

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

من انتخابم نبود خانواده شوهر بزور گرفتن تا کل کادوها را به جیب بزنن کلی هم دوتاییمون تو خرج افتادیم مسافرت بهتر بود

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

اخه مسافرتو همیشه میشه رفت

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

من هم سفرش رو رفتم درست حسابی هم عروسی شو گرفتم واقعا نمیتونم بگم کدوم بهتر هردوش دوست داشتم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜