2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ کسی مشکلی داشته باشه و لوله هاش گرفتگی داشته باشن باعکس رنگی باز میشه و سریع حامله میشن ولی اگ کسی عکسش مشکلی نداشت و گرفتگی نداشت خیلی کم پیش میاد حامله شن

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

من یه بار انجام دادم دو ماه بعدش باردار شدم ولی سقط شد دوباره برام نوشته ولی انجام نمیدم خطر ناکه میگن .سونو داخلی انجام دادم خوده رادیو لوژیسته گفت دیگه انجام نده

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
من یه بار انجام دادم دو ماه بعدش باردار شدم ولی سقط شد دوباره برام نوشته ولی انجام نمیدم خطر ناکه می ...

وای دکتر چقد احمق بوده دوباره نوشته اصلا انجام ندی اگ مشکل داشتی که همون بارم باردارنمیشدی.عکسو فقط یبار باید بدی .انشاالله نتیجه میگیری عزیزم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

من انداخته بودم فروردین ...مرداد حامله شدم ولی ربطی به اون نداشت حتی دارو هم نخورده بودم بارداریم خدا دادی بود حتی قبلا تخمکام آزاد نمیشدن تبدیل به کیست میشدن 

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی
وای دکتر چقد احمق بوده دوباره نوشته اصلا انجام ندی اگ مشکل داشتی که همون بارم باردارنمیشدی.عکسو فقط ...

ممنونم.نه دیگه انجام نمیدم عزیزم

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین