2789
عنوان

کالسکه

242 بازدید | 15 پست

دوستان کسی کالسکه داره ک‌استفاده نکنه و قیمتش مناسب باشه اگه دارین عکس بفرستین 😊ممنون 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

فعلا نمیتونم کالسکه نو بخرم‌اگه دارین و بلااستفادس قیمتشو بگین ترجیحا قیمتش کم باشه و مناسب 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیوار و شیپورم بگرد

شیپور ندارم‌تو دیوارم میبینم 

اصلا یادم نبود قبل تاپیکت برم اونجا خداخیرت بده خوبه گفتی 😍

سلام عزيزم تو يه تاپيك گفته بودي انقباض دارم ميشه بگي ازچه هفته اي انقباضات شروع شد و در چه حد بودن ...

سلام عزیزم من از هفته ۲۲ انقباض داشتم امپول پرلوتون ۵۰۰ هر ۱۰ روز قرص ایزوپرین هر ۶ساعت دردم‌ک‌کمتر بود هر ۸ ساعت شیافم سیکلوژیست ۴۰۰ وقت درد زیاد داشتم میزاشتم بعدم استراحت بودم 

برای بارداری اول ک سرکلاژ کردم‌اما برا دومی نکردم و فقط کارای بچمو میکردم دسشویی فرنگی استفاده کن نزاریبوست بشی 

منم همه اينكارارو انجام ميدم بعلاوه اينكه استراحت مطلق هستم و همش خوابم فقط براي دستشويي از جام بلند ميشم..از صبح تا شب ك ميشمارم حدودا روزي ١٥ تا انقباض دارم ك درد نداره و فقط گرفتگي هست.. واسه شما روزي چندتا بود از اول و هنوزم داري؟؟؟؟ دكتر معاينتون نكرد ببينه دهانه رحم باز يانه براي من گفت انقباضات دهانه رحمت و باز كرده يه فينگر.. ببخشيد سوال زياد ميكنما شرايطمون شبيه همه و من يكماسترس دارم براي زايمان زود رس..

منم همه اينكارارو انجام ميدم بعلاوه اينكه استراحت مطلق هستم و همش خوابم فقط براي دستشويي از جام بلند ...

ازمنم عزیزم زیاده انقباضاتم در ساعت ۳تا ۴باراز من همراه درد بود اما دهانه رحمم باز نشده فردا نوبت دکتر دارم 

حتما امپول تشکیل ریه رو بزنی من تو هفته ۳۱ ۶تا زدم اما شکر خدا ب ۳۷ هفته رسیدم 

اصلا نترس مطمئن باش شماهم ب ۳۷ میرسی من اینقد درد و انقباض تو هفته ۲۸ داشتم‌ک دکتر احتمال داد بدنیا بیا توهمون هفته 

ازمنم عزیزم زیاده انقباضاتم در ساعت ۳تا ۴باراز من همراه درد بود اما دهانه رحمم باز نشده فردا نوبت دک ...

اره واقعا خدارو شكر خيلي اميدوار شدم واقعا با حرفات منم تو هفته ٣١ زدم امپول ريه رو انشاءالله ك تا اخرش بريم هر جفتمون.. دعا ميكنم برات شما هم دعا كن برام عزيزم.. ممنون ك وقت گزاشتي🥰🥰

اره واقعا خدارو شكر خيلي اميدوار شدم واقعا با حرفات منم تو هفته ٣١ زدم امپول ريه رو انشاءالله ك تا ا ...

امیدبخدا عزیزم ان شالله سروقت زایمان میکنی و بموقع عزیزم 

سلام عزيزم هنوز زايمان نكردي؟؟؟

سلام ن هنوز 😂😂ن ازاونموقع ک‌عجله داش ن از اینکه ۳۹ هفته شدم