2777
2789
عنوان

بیوکنزی

2892 بازدید | 16 پست

تو اینترنت زدم میگه میتونی باهاش رنگ چشمتو تغییر بدی یا چشاتو درشت کنی یا جوشاتو از بین ببری....

با گوش دادن ب ی سری فایل

آیا حقیقت داره کسی امتحان کرده؟

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

چرا امروز بحثش داغه انقد

تو چن تا تاپیک در مورد این خوندم 

یکی می گفت امتحان کردم رنگ چشم روشن تر شد ترسیدم بیناییمو از دست بدن

یکی دیگه می گفت وجود خدا رو زیر سوال می بره  وووو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه دیردز فهمیدم یه خانومی تو نی نی سایت میگف انجام داده و داشته رنگ چشمش روشن میشده ولی از یه طرف چشماش ضعیف شدن برا همین ادامه نداده چیز دیگه ای زاجبش نمیدونم خودمم کنجکاوم

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
چرا امروز بحثش داغه انقد تو چن تا تاپیک در مورد این خوندم  یکی می گفت امتحان کردم رنگ چشم روش ...

😐😞

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
چرا امروز بحثش داغه انقد تو چن تا تاپیک در مورد این خوندم  یکی می گفت امتحان کردم رنگ چشم روش ...

منم الان تو ی تاپیک خوندم رفتم سرچ کردم فایلاش خرید اینترنتی داشت کنجکاو شدم بخرم یا ن

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

اگه راضی چشتو از دست بدی امتحانش ضرر نداره خب اینهمه بشینی خیره بشی ب صفحه کور میشی😰😥

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
فکرنکنم ،چشم آدم در میاد با خیره شدن اوتم اینهمه تو روز

ب چی باید خیره بشی

لطفا یکی توضیح بده

یه فیلمه باید تو طول روز ده بیست بار بدون پلک زدن بهش خیره بشی؛مغز آشفته میکنه سر درد میاره چشم آدمم ...

شدنی هست آخرش

اخه چرا جو میدی الکی کی گفته پلک نزنی؟؟؟؟؟ کی گفته 10 و 20 بار؟؟؟؟ من نمیدونم ملت چرا میخوان یکچیزیو ...

ازش اطلاعی داری تمریناش چطوریه و آیا شدنی هست