2777
2789
عنوان

بیوکنزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 16 پست

سلام بله تتپیکمو بخون.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

سلام بیو کنزی چیست .؟ انسان دو ضمیر نا خودآگاه داره  و خود آگاه خود آ گاه یعنی مثللا یکی بهتون یه حرفی میزنه شما درک می کنید ولی  نا خود آ گاه مثل نفس کشیدن یا ... که کسی بهتون نمیگه ول به طور نا خودآگاه انجام میشه ... دقت کردین؟ چرا وقتی یه بچه وقتی فیلم ترسناک میبینه شاید نترسه ولی میگید نبین چون تاثیر میزاره روت دقیقاااااا همینه تاقیر به صورت نا خود آگاه میزاره ... خب حالا بیوکنزی دقیقا از ضمیر نا خود آگاه استفاده میکنه برای تلقین و تغییر عوامل وراثتی مثل رنگ چشم و قد و ....... و با تاثیر روی ضمیر نا خود آگاه و تلقین هایی به صورتی که ضمیر نا خود آگاه ک متوجه اون نیست  تقیراتی ایجاد میکنه . و البته اینا همشون جملات تاکیدی هستن که با دستگاها و فرکانس هایی اینارو درست می کنن  و بیوکنزی برای اینکه  درست انجام بشه و عمل کنه باید حتما هرروز انجام بشه  . این موزیک هارو فقط ضمیر نا خود اگاه درک میکنه ولی ضمیر نا خود اگاه اصلا درک نمی کنه و شما نمیفهمید چی میگه اگ گوش کنید ..... درضمن محصولات داخل یوتیوم ممکنه استاندارد نباشن و اینکه  تاثیر گإاریشون مدتش 6 ماه تا یکسال هستش   ..... اگه دوست داشتی به  پیج اینستا گرام ما یه سر بزنید پکیج ها و تاثیراتو گأاشتیم    و کانالی که همه دوستان که دان استفاده میکنن در اون هستن     .................................. ایدی پیج (instagram.........(biokinesis67

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.