2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 65 پست
من خودم پارسال عروسیم بود شوهرم پول نداشت نگرفتم ولی دریغ از یک تشکر از طرف خانوادش و خودش تازه واسه ...

عززززیزم.توهم مثل من شدی که برا من اون سه تومنم به زور و با جنگ و دعوا گرفتن بعد کل لوازم چوبی هام سلطنتی بود اما هی اومدن ایراد گرفتن بماند که خودشون حتی یه کالا بزرگ هم نگرفتن.خانواده شوهر اکثرا همینن.پرتوقع...

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خانواده شوهرت خیلی بی ملاحظه هستن واقعا 

خانواده شوهرم که در بی ملاحظه بودنشون شکی نیست مخصوصا مامانش ولی اصل حرفو گفتم عمرا اونا از جهیزیه نمیگذرن به شرطی آدمی کاری می‌کنه که دو طرف درک داشته باشن نه فقط خانواده ی عروس

من دوماه پیش واسه عروسیم یه سرویس ۱۱ گرمی خریدم شد ۳تومن  خب مجبور نیستن که گرون بگیرن

والا هر گرمي الان بخواي هست همين ١١گرم شما الان نزديك ٦-٧مبليون شده خوب همين رو بخرن من خودم سرويسم سال ٨٩خريدم٧٠گرم شد اون موقع طلا گرمي٣٢هزارتومن بود الان برم بخوام بخرم ١٠گرمي ميخرم مجبورم مگه ٥٠ميليون پول بدم

سرويس ظريف  و سبك ميشه خريد

هر چند اونم گرونه

سرويس 15 گرمي بخرن مثلا

اصلا نخرن چي ميشه مگه؟

ضرورته مگه؟

به اندازه وسعشون خريد كنن چه خانم چه اقا 

چه عروسي چه جهيزيه

خانواده شوهرم که در بی ملاحظه بودنشون شکی نیست مخصوصا مامانش ولی اصل حرفو گفتم عمرا اونا از جهیزیه ن ...

به نظر من هزاري داماد خوب باشه از اول عروس نبايد كوتاه بياد طلا حق عروسه حالا سبك تَر 

بیشتراز ۱۳ گرم میخوره بهش

آره

آدم خوب بگرده چیز سبک و یکم مقاوم پیدا میشه که جلوشم خوب باشه

ضمن اینکه اجرتشم پایین باشه

تو دیوار تهران طلا فروشی های بازار و امام حسین و اینا کلی آگهی گذاشتن

طلاهای نو 10 یا 20 یا نهایت 30 بالاتر از طلای خام

عززززیزم.توهم مثل من شدی که برا من اون سه تومنم به زور و با جنگ و دعوا گرفتن بعد کل لوازم چوبی هام س ...

واسه همین میگم دیگه 

باور کن موقع عروسی پدر شوهرم رفته بود بدترین تالار مشهد رو پیدا کرده بود اصلا افتضاح بود که کل هزینه عروسی واسه سیصد نفر پارسال میشد چهار تومن بعد من به شوهرم میگفتم دو نکن بذار رو پول بابات یکم عروسی رو بهتر برگزار کنیم قبول نمی‌کرد می‌گفت پول ندارم گفتم عروسی رو بگیر سرویس بدل میگیرم کسی نمی‌فهمه خلاصه بماند که بعد هزار جنگ و دعوا بالاخره بزور راضی شدن بعد سر عروسی خانوادش بهم هیچی ندادن همون سرویسو فقط دادن که اصلا واسم مهم نیس به درک ولی عروسی رو به کامم زهر کردن که هیچ آخرم ده بار من  شوهرم سر جهیزیه دعوامون شد که می‌رفت جای مامانش میومد یه چیزی می‌گفت دعوامون میشد آخ که یادم میاد گریم میگیره 😢