2777
2789
عنوان

سرویس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده دخترا راه بیان خانواده پسرا هم راه میان جهیزیه سنگین نخوان با این حجم گرونیه لوازم ؟؟؟؟؟؟؟

پسر بگیره دو روز بعدش می‌ره میفروشه استفاده می‌کنه 

نیم ست بگیرن سبک و ارزون.نشد بدل بگیرن واسه فیلم برداری.هیشکی با سرویس طلا خوشبختی شو تضمین نکرده

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
باور کنید قیمتش همینه. الان سبک ترین سرویسا 30 میلیونن.

عزيزم رو هوا حرف ميزني طلا گرمي ٥٠٠ هم باشه كه نيست ٣٠گرم سرويس بخرن كه بازم زياده ميخواد بشه ١٧-١٨ميليون رو هوا حرف ميزني

خب برو بازار حرف منو  قبول نداری 😐

احتياجي نيست برم بازار برادرم طلا فروشه همين الانش تو گروني سرويس داره از ١٠ميليون تا ١٠٠ميليون براساس وزنش،هركي مياد مغازش بر أساس جيبش خريد ميكنه و اتفاقا خيلي عروس و داماد تو همين گروني سرويس شيك و سبك از مغازش خريدن

دو سال و نیم پیش ازدواج کردم شوهرم داشت ولی خودم نخواستم کل خریدم یه حلقه پونصد هزار تومنی بود و یه سری چادر و لباس که مادرشوهرم برام آورده بود
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام