یعنی چه مدت بعد از پانکچر انتقال انجام دادین؟مشکل از شما بود یا همسرتون؟
9 ماه. من بانک تخمکم ضعیفه.شوهرم هم معمولیه
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من اصلا قصد نداشتم ivf کنم ولی وقتی دیدم برادرشوهرم که دقیقا مشکل شوهرم رو داره ivf کردن و تو بار دوم انتقال مثبت شد امیدوار شدم گفتم شانسمو امتحان کنم
خوشبختانه مورفولوژیش مشکل نداره و نرمالِ مشکل اصلیش تحرک و تعداد اسپرم هست .متاسفانه شوهرم و برادرش بخاطر سهل انگاری خانواده اینجوری شدن.این دوتا داداش با مشکل بیضه ی نزول نشده به دنیا اومدن که باید زیر یکسال عمل میشدن که ناباروری واسشون پیش نیاد ولی شوهرم تو ۵ سالگی و داداشش تو ۱۳ سالگی عمل شده!!!
طب سنتی نیس اصلا اعتقاد نداره ب سنتی طبش اسلامیه عاااالیه اگه تل داری تو خصوصی آیدی بده تا کانالشو برات بفرستم ولی پشیمون نمیشین خیلیا با ۱۸سال نازایی یک ماهه باردار شدن اصلا فرقی نداره هررررچی بیماری ک داشته باشن درمان میکنه از ایدز گرفته تا سرطان