2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا؟ چرا 

عزیزم وقتی تو پریود بخوری مغزت عادت میکنه بهش و دیگه جواب نمیده باید بیشترش کنی 

خونریزیتم زیاد میکنه 

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
عزیزم وقتی تو پریود بخوری مغزت عادت میکنه بهش و دیگه جواب نمیده باید بیشترش کنی  خونریزیتم زیا ...

یعنی چی مغزم عادت میکنه؟ فقط گفت سه روز اول بخورم همین 

یعنی خیلی ضرر داره؟ 

ترسیدم 

خدایا شکرت😍🥰 
یعنی چی مغزم عادت میکنه؟ فقط گفت سه روز اول بخورم همین  یعنی خیلی ضرر داره؟  ترسیدم  ...

عزیزم منم اینو از یکی از نی نی سایتی ها شنیدم میگفت تو یه مقاله المانی خوندم که تو پریود بخوری مغزت دیگه هورمونی رو که خودش باید ترشح کنه رو نمیکنه چون دارو تو بدنه و اون این کارو میکنه 

من خودم اطلاعی ندارم 

مادر شدن شده ارزو ی من  میشه واسه ارزوم یه صلوات بفرستی دوستم         بالاخره به خاست خدا منم باردار شدم😍😍😍
من دو روز خوردم چیکار کنم؟ :-(

عزیزم نگران نباش چون من قرصشو میخورم تو بروشور نوشته تو پریود هم مصرف بشه من خودم ماه پیش تو پریودم خوردم ولی این ماه نمیخام بخورم