2777
2789
عنوان

تشنج نوزاد

3072 بازدید | 11 پست

سلام، میشه اگر کسی تجربه داره بهم کمک کنه، خیلی نگرانم، دخترم بعد از واکسن دوماهگی تشنج بدون تب کرد، دکتر براش فنوباربیتال ۱۵ روزی دوتا تجویز کرد، تایه ماه خوب بود بعد باز چندبار کوتاه مدت تکرار شد تشنجش ، دکتر گفت ب۶ هم روزی یکی بده، تا دوسال باید دارو بخوره اگر هم شدت کرفت فنیتویین بهش بده، ام ار ای هم دادیم خوب بود، نمیدونم چکارکنم خیلی نگرانم چیزیش نشه، همه چیزش هم خوب بوده، دور سر، وزن،همه چی،شیرمم ماشالله خوب میخوره و خیلی باهوشه الان پنج ماهشه،کسی هست این تجربه رو داشته باشه، همش میترسم هوشش کم شه یا مشکل جدیتر پیدا کنه، تشنجش در حد سفت شدن عضلات و خیره شدن، یا توی خواب سیاهیش بالا میرفت اینجوری بود

تعداد رای : 2
نظرسنجی
احتمال تشنج تا بیشتر از دوسالگی هم هست ?
2
100%
احتمالش هست بچه خیلی کم هوش بشه ؟
0
0%

پسرم یک ماه دیگه واکسن دوماهگی داره به نظرت چیکارکنم تشنج نشه.دوستم دخترش نه ماهه تشنج کرد ولی دیگه نکردتاالان که کلاس پنجمه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم 

پسر خالم بچه بود بخاطر تب زیاد یه بار تشنج کرد بهش دارو داد دکتر تا 2 سال استفاده کرد بعدش دیگه تکرار نشد خداروشکر

اتفاقا کلاساشم جهشی زد الانم داره لیسانس میگیره !

چرا بهش دادم ، اصلا هم تب نکرد، گفتن احتمالا تب نهفته داشته، بخاطر واکسن سیاه سرفه بود الان توی واکسن چهار ماهگیش اون حذف شد دیگه مشکلی نداشت بعدش، دیروز رفتیم نوار مغزش هم نشون دادم ، چیزی نگفت گفت نگران نباش خوبه، اما ازمایش متابولیک هم نوشت ، گفت انجام بدع بهتره، اما جای نگرانی نیست، انشالله بعداز دو سال دیگگه خوبه

پسرم یک ماه دیگه واکسن دوماهگی داره به نظرت چیکارکنم تشنج نشه.دوستم دخترش نه ماهه تشنج کرد ولی دیگه ...

نمیشه فهمید بچه حساس هست به واکسن یانه، انشالله که مشکلی پیش نمیاد ، گفتن از هر هزار نوزاد دوتاش اینجوری میشه، در کل من هر جا هم دکتر بردم گفتن واکسنها متاسفانه عوارض داره، اما نگران نباشین شما

چرا بهش دادم ، اصلا هم تب نکرد، گفتن احتمالا تب نهفته داشته، بخاطر واکسن سیاه سرفه بود الان توی واکس ...

الان حالش چطوره؟ دختر منم بعد واکسن وماهی حالتاش غیرعادی شده

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 
چرا بهش دادم ، اصلا هم تب نکرد، گفتن احتمالا تب نهفته داشته، بخاطر واکسن سیاه سرفه بود الان توی واکس ...

عزیزم چجوری تو خاب سیاهی چشماش میرف بالا ؟؟؟؟خب واسه همه سیاهی چشمشون میاره بالا تو خاب دیگ