zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 عنوان خانما بیاین 55 بازدید | 13 پست خانما من چهارشنبه میخام برم سونوگرافی ک بشه دو ماه کامل اخرین پریودیم 25مرداد بود بنظرتون قلبش تشکیل شده اگه قلب تشکیل نشه خونریزی داری خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین 1397/07/22 | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanshima عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 9401 اره دیگه تشکیل شده صددرصد برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13013 انشاالله دیگه تشکیل شدهبرای منم دعا کن تازه اولشم ، دعا کن همه چیز خوب پیش بره و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 انشاالله دیگه تشکیل شده برای منم دعا کن تازه اولشم ، دعا کن همه چیز خوب پیش بره انشالله عزیزم من بارداری اولمه انقد استرس دارم میگم پوچ نباشه خارج رحم نباشه قلبش تشکیل نشده باشه و.....کلافه شدم خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 اره دیگه تشکیل شده صددرصد شما چن وقتتون بود تشکیل شده خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13013 انشالله عزیزم من بارداری اولمه انقد استرس دارم میگم پوچ نباشه خارج رحم نباشه قلبش تشکیل نشده باشه و. ... فکر منفی اصلا نکن ، انشاالله که همه چیز خوب پیش میره و کوچولوت رو صحیح و سالم بغل میگیری و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13013 من بارداری سوممه ولی خب قبلیا ناموفق بود ، شرایطم الان خیلی سخته ولی واقعا دارم سعی می کنم فکرای منفی رو از خودم دور کنم و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 فکر منفی اصلا نکن ، انشاالله که همه چیز خوب پیش میره و کوچولوت رو صحیح و سالم بغل میگیری انشالله عزیزم همچنین خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 من بارداری سوممه ولی خب قبلیا ناموفق بود ، شرایطم الان خیلی سخته ولی واقعا دارم سعی می کنم فکرای منف ... چرا قبلیارو ناموفق بود خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13013 چرا قبلیارو ناموفق بود اولین سهل انگاری پزشک بود ، سرکلاژم نکرد ، طول سرویکس مو چک نکرد ، تو ۲۴ هفته کیسه آبم داره شد و زایمان زودرس داشتم دومی پوچ بود و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 اولین سهل انگاری پزشک بود ، سرکلاژم نکرد ، طول سرویکس مو چک نکرد ، تو ۲۴ هفته کیسه آبم داره شد و زای ... علائم بارداری پوچ چ بود چن هفته بودید خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13013 راستش اصلا علائمی نداشتم خونریزی و لکه بینی ون شیاف استفاده می کردم نداشتمهفته ۹ رفتم برای صدای قلب که گفتن تو ۶ هفته متوقف شده بازم دو هفته صبر کردیم ولی رشد نکرد و تو هفته ۱۱ سقط کردم و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
zemastooon مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2024 راستش اصلا علائمی نداشتم خونریزی و لکه بینی ون شیاف استفاده می کردم نداشتم هفته ۹ رفتم برای صدای قل ... انشالله این یکی صحیح و سالم بیاد بغلت خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13013 انشالله این یکی صحیح و سالم بیاد بغلت ممنون عزیزمانشاالله نی نی شما هم سالم و سلامت بیاد تو بغلت و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚