2777
2789
عنوان

خانما بیاین

55 بازدید | 13 پست

خانما من چهارشنبه میخام برم سونوگرافی ک بشه دو ماه کامل اخرین پریودیم 25مرداد بود بنظرتون قلبش تشکیل شده اگه قلب تشکیل نشه خونریزی داری

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله دیگه تشکیل شده برای منم دعا کن تازه اولشم ، دعا کن همه چیز خوب پیش بره

انشالله عزیزم من بارداری اولمه انقد استرس دارم میگم پوچ نباشه خارج رحم نباشه قلبش تشکیل نشده باشه و.....کلافه شدم

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
اره دیگه تشکیل شده صددرصد

شما چن وقتتون بود تشکیل شده

انشالله عزیزم من بارداری اولمه انقد استرس دارم میگم پوچ نباشه خارج رحم نباشه قلبش تشکیل نشده باشه و. ...

فکر منفی اصلا نکن ، انشاالله که همه چیز خوب پیش می‌ره و کوچولوت رو صحیح و سالم بغل میگیری

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
فکر منفی اصلا نکن ، انشاالله که همه چیز خوب پیش می‌ره و کوچولوت رو صحیح و سالم بغل میگیری

انشالله عزیزم همچنین

من بارداری سوممه ولی خب قبلیا ناموفق بود ، شرایطم الان خیلی سخته ولی واقعا دارم سعی می کنم فکرای منف ...

چرا قبلیارو ناموفق بود

چرا قبلیارو ناموفق بود

اولین سهل انگاری پزشک بود ، سرکلاژم نکرد ، طول سرویکس مو چک نکرد ، تو ۲۴ هفته کیسه آبم داره شد و زایمان زودرس داشتم 

دومی پوچ بود

اولین سهل انگاری پزشک بود ، سرکلاژم نکرد ، طول سرویکس مو چک نکرد ، تو ۲۴ هفته کیسه آبم داره شد و زای ...

علائم بارداری پوچ چ بود چن هفته بودید

راستش اصلا علائمی نداشتم خونریزی و لکه بینی ون شیاف استفاده می کردم نداشتم

هفته ۹ رفتم برای صدای قلب که گفتن تو ۶ هفته متوقف شده بازم دو هفته صبر کردیم ولی رشد نکرد و تو هفته ۱۱ سقط کردم

راستش اصلا علائمی نداشتم خونریزی و لکه بینی ون شیاف استفاده می کردم نداشتم هفته ۹ رفتم برای صدای قل ...

انشالله این یکی صحیح و سالم بیاد بغلت