سلام... چند ماه دیگه عروسیمه... شوهرم حاضر نیست خونه اجاره یا رهن کنه.. پولشم داره... اول میگفت پیدا نمیشه بعد رفتیم گشتیم دید با این پولم خونه هست میگه وقتی خونه داریم چرا دنبال خونه باشیم.. خواهر شوهرم تازه خونه ساخت میگه مستاجر اونا بشیم خونه شونم خیلی کوچیکه قشنگ نیست.. مجبورم نصفه جهیزیه نبرم.. بعدشم دوتا بچه خیلی شیطون دارن حوصله شونو ندارم... هر دفعه گفت من گفتم نه ..باز حرف خودش میزنه..میگه اگه منو دوس داری هرجا بگم میای..رو مغزمه اگه لج و لجبازی کنم کارمون به طلاق میکشه.. نمیدونم کشش بدم یانه.. یه زمینی دارن قرار بود توش خونه بسازیم ولی گرونی شد نساختیم..شاید تا ده سال دیگه هم گرونی باشه اینا نسازن معلوم نیست هیچی..
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا به نظر من اگه دوسش داری کوتاه بیا اگه نه که بگو زدی زیر قولت و من اینو نمیپسندم بگو حس میکنم سرم کلاه گذاشتی و احمق فرضم کردی اول که بگی خونه میگیرم و بعد الان هیچی من تمایلی به این که زیر منت خواهرت باشه ندارم کوتاهم نیا ممکنه کار خواهرش باشه
آره عزیزم دوست داشتن ربطی به اینا نداره به همسرت بگو والا من نمیتونم تو این خونه بمونم تازه عروس و داماد نیاز به خلوط دارن پس فردا بچه های خواهرش ور دل دایی و زن دایی هستن همیشه