2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 143 پست
اینجوری هر سال باید بریم ی خونه دیگه  . اثاث کشی و ...

بابا بی خیالشون باش خونه رو بگیر بشین توش......هرچیم گفتن اهمیت نده بزار بگن مهمه اینه که خونه رو گرفتی نمیان که پسرشونو از خونه بندازن بیرون

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
توجیح نکن عزیزم . خواهرشوهرتون حق داره . شما جهیزیه رو بخاطر در خودت گرفتی وظیفه ات نبوده همه چی بیا ...

منم یه دونه داداش دارم بابام بهترین خونه رو بهش داده و به نامش کرده ما اینقدر ذوق کردیم گفتیم خداروشکر اینقدر داداش و زنداداشمو و بچه هاشونو دوست داریم خدا حفظشون کنه.الانم به خواهرم بهترین زمین رو داده خواهرم ساختن و رفتن نشستن توش من رفتم کمکش اسباب کشی و الانم کار داشته باشه میرم کمکش هیچی ام نگفتم به منم هیچی نداده بابام .دوتا خواهر و یه برادریم.تمام کارهای پدر و مادرمم با منه از دکتر بردنشون تا کارهای دیگه اشون کلا من بیشتر میرم کمکشون تا بقیه ولی هیچی ام نگفتم چون خیلی پدر و مادرمو دوست دارم 

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه شما مستاجر بودید و پدر همسرتون خونه داشت و دست مستاجر بودو به شما نمیداد و به این خاطر شما قهر کردید عین طلبکاری و خودخواهیه،  

وقتی همسرتون با شما ازدواج کرده متعهد شده که همه چیز رو براتون فراهم کنه، 

این تعهد رو همسرت داده نه پدر همسرت

طلبکار_نباشیم#  

اما درمورد خواهر همسرت

به اون خانم هم هیچ ارتباطی نداره که پدرش خونه رو به پسر عروسش میده، همسرت باید می گفت این خونه بزرگتر داره و اون هم پدرو مادر هستن نه تو!

الان هم رفتی اونجا سلام کن اگر جواب سلامت رو داد برو جلو دست بده اگر جواب سلامت رو نداد هیچ به روی خودت نیار 

یاد خواهر شوهر خودم افتادم پیش شوهرش رو مبل نشسته بود رفتم سلام دادم دستمو دراز کردم بیشعور بی شخصیت سرشو از روگوشی بلند نکرد حتی جواب سلامم رو هم نداد

تو کل ساعتی هم که اونجایی هربرخوردی داشت شما هم رفتار متقابل داشته باش

حرف خونه رو هم زد بگو شاه بخشیده وزیر نمی بخشه!

خوشبخت باشید.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

خانواده داماد موظفن کمکش کنن چطور وقتی میان خواستگاری میگن ما خودمون پشت پسرمونیم همه جوره ساپورتش میکنیم ولی موقع عمل یادشون میره........مگر اینکه تو خواستگاری گفته باشن که ما هیچ کمک مالی نمیکنیم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
منم یه دونه داداش دارم بابام بهترین خونه رو بهش داده و به نامش کرده ما اینقدر ذوق کردیم گفتیم خداروش ...

خب عزیزم پدر و مادرت ماهن وظیفشون نبوده دست گلشون درد نکنه 

ولی انتظار بی جایی نیست شما از خانواده همسرت همچین انتظاری داشته باشی خانوم گلی؟

خب عزیزم پدر و مادرت ماهن وظیفشون نبوده دست گلشون درد نکنه  ولی انتظار بی جایی نیست شما از خان ...

اونو نمیدونم واقعا😊حقیقتا چون همسرم و برادرش از نظره مالی خانوادشون یعنی پدر و مادرش رو ساپورت میکنن به نظرم انتظار بی جایی نیست خونه بخوان از پدرشون البته هیچوقت نگفتن ولی پدرشوهرم بهمون زمین داد و ساختیم دستش درد نکنه

منم یه دونه داداش دارم بابام بهترین خونه رو بهش داده و به نامش کرده ما اینقدر ذوق کردیم گفتیم خداروش ...

چقدر شما  بزرگـمنش هستی.

عزت نفس و شخصیت والایی داری، که واقعا قابل تحسینه.

این حجم از بزرگی و خوبی تا حالا دریک نفر تو سایت ندیده بودم!

کاش فقط ده درصد از این شعور رو خواهر همسر من داشت.

ان‌شاءالله بهترین ها برات پیش بیاد😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اونو نمیدونم واقعا😊حقیقتا چون همسرم و برادرش از نظره مالی خانوادشون یعنی پدر و مادرش رو ساپورت میکن ...

اهاننن این جمله قشنگه دستش درد نکنه چون کاری که وظیفه اش نبوده انجام داده و شما قدر میدونین و تشکر میکنین نه طلبکار باشین 

چقدر شما  بزرگـمنش هستی. عزت نفس و شخصیت والایی داری، که واقعا قابل تحسینه. این حجم از بزرگی ...

ممنون عزیزم من عاشقه خانوادم هستم .خواهرم چند سال مستاجر بود و اذیت میشد .من شوهرم خونه داره و اون شوهرش نمیتونست با این وضع خونه بخره اتفاقا خوشحالم که خواهرم خونه ای که دوست داشت نصیبش شد اینقدر دوسشون دارم که حد نداره.اینکه پدرم بهشون زمین داده واقعا به خودش مربوطه ماله خودشه هرکار بخواد میتونه بکنه شوهرمم همین حرفو میزنه میگه ماله خودشه به ما ربطی نداره.اگه کاری ام براشون میکنم وظیفمه .روزی چند بار برای سلامتیشون آیه الکرسی میخونم .خدا همه پدر و مادرا رو حفظ کنه😍😍😍😍😍ممنون از شما بزرگواری از خودتونه😘😘