2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

1095 بازدید | 143 پست

سلام .‌من قبلا گفته بودم ک شوهرم پسر اول خانوادست و مامستاجریم با اینکه مامانش اینا ی آپارتمان دارن و ب ما ندادن و ... الان حدود ۴ ماه بود ک من و شوهرم باهاشون قطع رابطه کردیم،بخاطر اینکه خیلی زور بودو از اونطرفم کرایه و خرجای زندگی بهمون فشار میاورد . خانواده شوهرم دو روز پیش اومدن خونمون نشستن و گفتن ک خونه رو بهتون میدیم فقط شما پول رهن مستاجر رو بدین . ماهم گفتیم باشه . خونه ب اسم ما نمیشه فقط اونجا زندگی میکنیم

خوبه دیگه.قرار نیست به اسمتون کنن که.از مستاجری بهتره که

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی ک ما قهر بودیم مرتب ب شوهرم اس میداد ک دلمون تنگ شده و بیا و ... ب من اس نمیداد . چون من کلا بلاکش کرده بودم . و یعنی با من قهر بود😒 . الان ک آشتی کردیم و میخوان خونه رو بهمون بدن . با من و شوهرم قهر کرده و حتی اون روز خونمون نیومد

راست میگه چه کاریه برید اونجا

عوضش هر سال هزینه جایجایی نمیده .وسایلش داغون نمیشه استرس نداره هر سال

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان برا جمعه دعوتمون کردن و مامانشم ی جوریه ک تا چشم شوهرمو دور میبینه ی تیکه بهم میندازه . حالا نمیدونم جمعه ک میرم باید چکار کنم و چ جوری رفتار کنم ؟با مادر شوهر و خواهر شوهرم ...