2777
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی

89 بازدید | 7 پست

دیروز ساعت ۱۰ برا دخترم واکسن زدیم خوب بود تا شب ساعت ۳ بیدار شدم تب داشت تا ۵ پاشویش کردم دستمال گذاشتم خوب شد خوابید تا الان دباره تب کرده دستمال گذاشتم شیر بهش دادم خوابید اما تو خواب داره با صدای بلند میخنده آیا داره هزیون میگه بیدارش کنم؟ قطره هم ۴ ساعت یک بار ۲ برابر وزنش دادم

دخترم آنا همه زندگیمه😘

آخی تب داره طفلک، حتما کنترلش کن قطره رو خوب میدی فقط سر وقت بده، بیدارش کن تبشو بیار پایین بعد بخوابونش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

خوب دختر شما گریه نمیکنه.دختر من واسه واکسن ۴ ماهگی ۲ روز گریه میکرد و تب داشت ولی واسع بقبه واکسن ها اصلا گریه نکرد ی کوچواو تب داشت.شما همون آستامینوفن بهش بده نذار اصلا تب کنه نهایت دیگه عصر تبشم‌ قطع میشه 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی تب داره طفلک، حتما کنترلش کن قطره رو خوب میدی فقط سر وقت بده، بیدارش کن تبشو بیار پایین بعد بخوا ...

قطره رو که میدم بدش میاد قورت میده ولی از کنار دهنش آب میاد بیرون نمیدونم قطرس یا آب دهنش؟

دخترم آنا همه زندگیمه😘
خوب دختر شما گریه نمیکنه.دختر من واسه واکسن ۴ ماهگی ۲ روز گریه میکرد و تب داشت ولی واسع بقبه واکسن ه ...

مال ۲ ماهگیش اصلا نه تب کرد نه چیزی ... گریه کردنم بعضی مواقع خوبه اگه شب بیدار نمیشدم خدایی نکرده بلایی سرش میومد خوابیده بود انگار نه انگا تو تب داشت میسوخت

دخترم آنا همه زندگیمه😘
قطره رو که میدم بدش میاد قورت میده ولی از کنار دهنش آب میاد بیرون نمیدونم قطرس یا آب دهنش؟

با سرنگ بده خیلی راحته و مطمئنا قورت میده

ای جان اب دهنش از گوشه لبش می چکه😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))