2777
2789
عنوان

بچه ها بیابد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کم بیشتر توضیح میدی مثلا اذیت کردنات سر چی بوده و اینکه اخلاق نامزدت چه جوریه اگه از ایناست که سر ...

مثلا از سرکار میومد میگفت میام پیشت که آرامش بگیرم  ولی تو سر چیزای کوچک دعوا میکنی

همش سر بیرون رفتن و این چیزا

هرکی خربزه میخوره پا لرزش میشینه وقتی اذیت کردی باید تاوان بدی الکی ک نیست اونم تا ی جایی میتونه تحم ...

من با نظر شما موافقم عزیزم اما این خانم الان پشیمان هست  و غمگین استرس داره باید راهکار نشونش بدیم نه که نمک رو زخمش بپاشیم یه وقت پیش میاد من تو سایت روانشناسی خوندم آدم هایی که زود رنج هستند زود عصبانی میشن و داد میزنن مهربون ترین افراد هستند و تو قلبشان هیچی نیست

من با نظر شما موافقم عزیزم اما این خانم الان پشیمان هست  و غمگین استرس داره باید راهکار نشونش ب ...

ممنون عزیزدلم لطف دارین

بخداااا خیلی مهربونم

دوسش دارم زیاد

اگه هم دعوا کردم از رو حساسیتم بوده

عزیزم وقتی گفتن ی مدت از هم بی خبر باشیم باید اجازه می‌دادیم خودشون برمی‌گشتند

وقتی نامزدتان ازتون ناراحتن به جای نامه اول باید پیام ساده می‌دادیم مثلاً سلام خوبی کجایی تا می‌دیدی تو چ فازیه بخشیدت یا نه اگه می‌بخشید بعداً حرفاتو تو همون نامه می‌دادیم دستش

مامان دوتا دخمل ناز 😍
مثلا از سرکار میومد میگفت میام پیشت که آرامش بگیرم  ولی تو سر چیزای کوچک دعوا میکنی همش سر بیر ...

نمیدونم اگه فکر میکنی خودت مقصری کوتاه بیا ولی دیگه حرفشو نزن با کارات نشون بده ولی خیلی هم اصرار نکن بدتر رو مخش میره 

اگه تولدشه یه فکری کن یه حرکتی بزن 

ب نظرم اگه طرف خیلی دلتو میبرد ازارش نمیادی

خودم بعد دعوا زودی پشیمون میشدما ولی خب چکارکنم دست خودم نبود

مامانمم کامل حق رو به اون میده

ولی من پشیمونم میخوامم با رفتارم ثابت کنم ولی چجوری

اینکه گفت حرفات تکراریه دیگه پی ام نده حالمو بد کرد

عزیزم وقتی گفتن ی مدت از هم بی خبر باشیم باید اجازه می‌دادیم خودشون برمی‌گشتند وقتی نامزدتان ازتون ...

اخه اون حرفارو باید میزدم که بدونه پشیمونم

نمیدونم اگه فکر میکنی خودت مقصری کوتاه بیا ولی دیگه حرفشو نزن با کارات نشون بده ولی خیلی هم اصرار نک ...

اره جواب پی امشو ندادم و نمیدم

یعنی دیکه هیچی نمیگم ولی باز یکم باید پیام تبریک بگم چون اون واسه تولدم همه کار کرد

اره جواب پی امشو ندادم و نمیدم یعنی دیکه هیچی نمیگم ولی باز یکم باید پیام تبریک بگم چون اون واسه تو ...

خب تولدش جبران کن و بهش بگو پشیمونی و میخوای عوض شی ایشالله باهم اکی میشین