2777
2789
عنوان

بچه ها بیابد لطفا

297 بازدید | 53 پست

من خیلی نامزدمو اذیت کردم اون خیلی بهم محبت و خوبی کرد منم کردما ولی با یسری کارام آزارش دادم و دعوا و هزار جور مسخره بازی که الان حالم داره بهم میخوره وقتی یادش میافتم

ازهم چندوقت خبر نداشتیم بهم زنگ و اس ندادیم، به گفته چند نفر براش یه نامه نوشتم فرستادم تلگرام. حالا جواب داده همه ی این حرفات تکراریه دیگه پی ام نده

بنظرتون چی بگم چیکار کنم؟ فعلا هیچ جوابی ندادم

بنظرتون داره خودشو میگیره برام؟! 

لطفا جوابای خوب بدید چیکارکنم که ثابت کنم دارم عوض میشم و رو خودم کارمیکنم؟

ما شیرینی خورده ایم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته با همين توضيح كوتاه نظر دادن اميدوارم همه چيز ب صلاحت پيش بره

دیگه تو فکرکن هریار همو دیدیم دعوا شد اونم بخاطر گیردادنا و حساسیت های من

حالا دوهفته پیش گفت یه مدت ازهم خبرنداشته باشیم

منم بعد سه هفته بهش نامه فرستادم که گفت همه حرفات تکراریه دیگه پس ام نده

اخه ما ۵ سالم دوست بودیم.

بهش زنگ بزن. ی قرار بزارین ی کافی شام همو ببینین هیچی مثله صحبت رو در رو دو نفره معجزه نمیکنه.

اخه وقتی اینجوری جواب داده من زنگ بزنم دیگه خودمو خیلی کوچک کردم

نمیخولم برم تو مخش

از طرفی ام یک آبان تولدشه

یه کم بیشتر توضیح میدی مثلا اذیت کردنات سر چی بوده و اینکه اخلاق نامزدت چه جوریه اگه از ایناست که سر حرفش باشه سخته دوباره بخوای بری سمتش 

ولی در کل حرف و بزار کنار و با عمل و رفتارت بهش ثابت کن اگه اذیت میکردی قبلا دیگه اون کارا رو نکن بالاخره نامزدشی به تو فرصت جبران نده به کی بده