2777
2789
عنوان

کندي رشد

149 بازدید | 5 پست

دخترم موقع دنيا اومدن 4کيلو بود ديروز بردمش بهداشت ک واکسن 4ماهگيش بزنه شده شيش و نيم گفت وزنش کمه حتي دور سرش هم موقع تولد 35سانت بود الان شده 39سانت  براي شما پيش اومده ايطوري ک بعدش درست شده باشه نگرانم

بهداشت دقیق اندازه نمیگیرن. یه بار به من گفت دور سر بچه ت زیاد نشده کلی ما رو ترسوند بعد فهمیدیم خانم هر بار یه جور اندازه گرفته. به نظرم برای وزنش ببر پیش دکترش چون کم وزن گرفته

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسرم بعداز تولد وزنگیریش کم بود من خیلی دکتر ازمایش بردم گفتن همشون ژنتیکیه اما بازم هر ماه میبرمش برا کنترل اما مهم اینه که رو ی روند ثابت دور سر و وزنشون رشد کنه و این روند موقع دندون یکم افت میکنه اگه از نمودار خودش افت کنه یا افقی بشه این نگران کنندس

تو5ماهگی دوبدابر وزن تولد

یک سالگی سه برابر وزن تولد

یک تتگا دوسالگی برابر وزن تولد باید وزن بگیرن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.