2777
2789
عنوان

استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 28 پست

چندتا نکته میگم یادت باشه

1-رعایت سادرکات 

2-موقع بیرون اومدن از پارک ایست 30درجه و سر میاد بیرون از پنجره پشت روببینه 

3-دنده عقب رفتن راهنمای سمت راست 

4-توجه به علائم و خط کشی مثلا اگه گفت روی خط ممتد دور بزن اولش بگو ممنوعه و اجازه بگیر

5-از پارک دوبل گفت دنده عقب بزن اول فرمون رو صاف کن بعد دنده عقب بزن 

6-موقع پارک دوبل فاصله هات صد در صد درست درنیان بهتره تا بخوری به جدول 

7-ببین من چقد خوبم 

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی می خواستم امتحان بدم همه گفتن ردی چون همون روز بجای ترمز گاز می دادم . همه سریع نشستن تا نفر اول نباشن و من جا موندم و شدم نفر اول . افسر گفت این ماشینو پازک دوبلش کن . منم پارک کردم و بعد گفت خوب برو .

همه موندن 😆😆😆گفتن تو قبول شدی 😂😂😂

دفعه اول قبول شدم 

راننده هاش طفلکیا رد شدن 

نگران نباش عزیزم من از تو وضعیتم بدتره دو بار رد شدم اما بار سوم قبول شدم موقع امتحان پاهام می لرزید روی پدال ها فکر کن !

حالا اینقدر خوب رانندگی میکنم اما اگر به جز شوهرم کس دیگه ای بیاد من و ببینه استرس میگیرم باز پاهام می لرزه رو پدال ها ده ساله گواهینامه گرفتم ها

نگران نباش عزیزم من از تو وضعیتم بدتره دو بار رد شدم اما بار سوم قبول شدم موقع امتحان پاهام می لرزید ...

من روز آخری که کارتکس هام باطل میشد قبول شدم 😂😂دقیق دوسال بعدش آخه نرفته بودم یکسال اصلا

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

سادرکات یادت نره  کلاژ هم یک دفعه ول نکن همیشه زیر پات سفت نگه دار  استرس هم نداشته باش ...

ن کی.من امروزم رد شدم😢

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
یکی‌دو بار اول برا کلاسش رد می کنن ، تو امتحان رانندگی هر چی ریلکس باشی نتیجه بهتری می گیری

رد شدم دوبلم بافاصله بود😢😢😢😢

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
به ما میگفتن سادرکات شده همه هم همینو میرفتن 

ب ما هم همینو گفتن بعد از استارت باید کمربند بست

امتحان رانندگی  امتحان زندگی نیست که بابا . ریلکس باشه .برای یه گواهی نامه سکته می کنی &n ...

اره من واس عروسیم انقد استرس نداشتم ک واسه رانندگی دارم😣

اره من واس عروسیم انقد استرس نداشتم ک واسه رانندگی دارم😣

داداش من از ۱۰،۱۱ سالگی پشت فرمون می نشست و موقع گواهینامه سرهنگه ۱۰ بار ردش کرد ، الانم سالیان ساله پایه یک داره، سخت نگیر بلاخره می گیریش

دعا کنید حاجت روا شم ، برای حاجت رواییم دوست داشتید صلوات بفرستید ، ممنونم🍀

داداش من از ۱۰،۱۱ سالگی پشت فرمون می نشست و موقع گواهینامه سرهنگه ۱۰ بار ردش کرد ، الانم سالیان ساله ...

😢😢😢