2777
2789
عنوان

بنظرتون😔😔

161 بازدید | 9 پست

۱مهر پریود شدم...امروز ۲۱سیکلمه بعدظهر لک قهوه ای دیدم...جلوگیریمون طبیعیه شوهرم میگه خطا نداشتم مطمئنم...بنظرتون لک لانه گزینی بود یا بخاطر تیروئیدمه؟؟ آخه تیروئید دارم...

دخترم ۵ماهشه خیلی میترسم...وقت پریودم ۱آبان

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  

من سرم از این چیزا نمیشه شرمنده😥

ولی فقط جمله ی شوهرت😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید لک شدن بخاطر بیماری تیروییده اونوقت؟ 😰

شما از بیماری تیروئید چیزی نمیدونید؟؟؟

نمیدونین که تخمدان رو تحت تاثیر قرار میده؟؟هورمونا رو؟؟

کسانی که تیروئید دارن بعضی وقتا چند ماه در ماه پریود میشن بعضی وقتا ماه ها پریود نمیشن...تو نت سرچ کن

شما از بیماری تیروئید چیزی نمیدونید؟؟؟ نمیدونین که تخمدان رو تحت تاثیر قرار میده؟؟هورمونا رو؟؟ کسا ...

من کم کاری داشتم که با ورزش و رژیم خوب شد، اما هیچوقت لک نداشتم، نهایتا سیکل پریودام دو تا سه روز جابجا می‌شد و دوبار درد وحشتناک قبل پریود داشتم. هیچوقت دوبار پریود نشدم در یک ماه. هرماه هم پریود میشدم بلا استثنا، یعنی اصن نشده یک ماه پریود نشم. 

من کم کاری داشتم که با ورزش و رژیم خوب شد، اما هیچوقت لک نداشتم، نهایتا سیکل پریودام دو تا سه روز جا ...

تو از اون خوباش بودی...مال من ۱۱درجه بالاست...کم کاری هم هست...برام دعا کن باردار نباشم وگرنه نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم

تو از اون خوباش بودی...مال من ۱۱درجه بالاست...کم کاری هم هست...برام دعا کن باردار نباشم وگرنه نمیدون ...

ایشالا که هرچی بخوای بشه، ولی عزیزم دوبار پریود شدن در ماه رو خیلی خیلی جدی بگیر ، حتما برو دکتر ، یکی از دوستای صمیمیم دوبار در ماه پریود می‌شد اصن پیگیری نمیکرد میگفت واسه استرسه، اما بعدا فهمید مشکلش جدیه. در هرصورت احتیاط شرط عقله اگه باردار نبودی حتما به دکترت مراجعه کن☺️