2777
2789
عنوان

تیغ جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون قیچی های جراحی رو ندیدی من تا حالا اتاق عمل نرفتم ولی خیلیم میترسم اصلا تصویرجراحیم ببینم غش میک ...

من دیدیم....قبلش باید داخل اتاق اماده ی عمل شیم با تکنسین های اتاق عمل بعد مدتی دکتر خودش میاد...زایمان اول برای تولد پسرم اصلا تجربه ای نداشتم و خیلی ترسیده بودم...طوریکه وقتی بی حس شدم داخل خواب و بیداری بودم(همش می گفتم مردم و مادرم و ندیدم  )...و خیلی سرمو تکون میدادم  احساس خفگی میکردم(خودم کلا ادم ترسویی هستم)..

ولی زایمان دوم کاملا شناخت داشتم

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  
وای من فک کنم بمیرم از استرس اونجاهم ک لخت هستی همه میبینن منم حسابی خجالتی

عزیزم سعی کن به قسمتهای خوبش فکر کنی...مثلا نه ماه بارداری واقعا آدمو خسته میکنه و برا زایمان خوشحال باشی که بارداری تمام میشه ..و نی نی رو میبینی

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  
من عملی ندارم خداروشکر فقط در آینده شاید عمل سزارین داشته باشم میترسم و کلا راجب اتاق عمل کنجکاو هست ...

شاید زایمانت طبیعی باشه...شنیدم سزارین دیگه خیلی کمتر انجام میدن

شاید زایمانت طبیعی باشه...شنیدم سزارین دیگه خیلی کمتر انجام میدن

خدانکنه طبیعی. لتفاقا اعتراضبر زایمان طبیعی کردن ب وزیر بهداشت گفتن اخبار نشون داد گفتن بچه تو کانال گیر کرده اکسیژن کم اورده دکترش گفته از حالابراش مشکل پیش اومه کی جوابگو هست بزارید سزارین بیشتر رواج پیدا کنه خیلی ها بودن بازایمان طبیعی بچشون آسب دیده نفس تنگی یااینکه از دست پرستار یا دکتر افتادن یه عمرعذاب برای بچه خانواده بوجود آمده

😢😢😢😢😢پس حواسش کجا بوده حق داشته فشارش بیفتع

همین وبگو بعدا دیدم پرستارا پچ پچ می کنند می گن بچه سفت شده بوده مثل سنگ اخه تو دیابت اب دور جنین زیاد میشه و بچه احتمال خفگیش زیاد دیدم دارن می گن ابش سه برابر بود🙁