_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان سس بشامل 162 بازدید | 3 پست بچه ها برای دوتا ظرف لازانیا چقدر سس بشامل میخواد میشه مقدار اردشو شیرشو بگید؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/07/22 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2323 تو نت هست یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 تو نت هست برای تعداد زیادو نگفته مثلا برای ۴نفر گفته دوتا قاشق ارد ۱/۵پیمانه شیر مثلا اگه اردو با کره و ۶قاشق بکنم شیرو چقدر بریزم نمیدونم؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مجده_هستم عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2323 برای تعداد زیادو نگفته مثلا برای ۴نفر گفته دوتا قاشق ارد ۱/۵پیمانه شیر مثلا اگه اردو با کره و ۶قاشق ... موقع درست کردن دستت میاد مثلا من مقدارشو از نت برداشتم ولی وقتی میخام زیاد درست کنم موقع درست کردم میدونم چقد بریزم خوبه اگه سفت شد شیر اضافه کن اگه نه خامه و آرد یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...