2821
2789
عنوان

سنو واژینال 😑

254 بازدید | 40 پست

خانما دکترم گفته سنو واژینالم  ۲ مرحله ایه 

یعنی چی؟؟؟؟

باید مثانه پر باشه؟.؟

ببخشید ولی من زمان رابطه هم خیلی درد دارم ممکنه زمان سنوهم خ دردم بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟

چند دقیقه طول میکشه؟؟؟؟

شنیدم لباس رو باید دراورد؟؟؟ پرده داره بین بیمار و دکتر؟؟؟؟

ی ملافه میپیچی دور خودت و میری رو تخت، همکار دکتر ک خانمه دستگاهو میذاره تو واژن و دکتر چک میکنه

برا من اينجور بود

ولی دو مرحله ای رو نمیدونم

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دردش لحظه اوله که وسیلشو  وارد میکنه البته وسیله سونو واژینال کوچیکتره تا وسیله سونو شکمی، بعدش دیگه دردی نداره موقع سونو 

خود دکتر انجام میده دیگه پرده وجود نداره!

جلو بقیه انجام نمیده 

دو مرحله ایی رو نمیدونم

مثانه اگه پر باشه که سونو شکمی انجام میدن 

واژینال فکر کنم باید مثانه خالی باشه

ی ملافه میپیچی دور خودت و میری رو تخت، همکار دکتر ک خانمه دستگاهو میذاره تو واژن و دکتر چک میکنه بر ...

ملافه رو بهمون میدن؟؟؟

همکار دکترم نگاه میکنع یعنی ؟؟؟روم نمیشه اصلا 

قبلش به من گفت برم دستشویی ....همون جا داخل اتاق لباسمو درآوردم همکارش سریع یه پارچه میندازه رو پاها ....ن اصلا درد نداره ...پاپ اسمیر وحشتناکه برا من اما این خیلی معمولی بود فقط چون ده دقیقه اینا طول میکشه ممکنه یکم کلافه کننده باشه 

ملافه رو بهمون میدن؟؟؟ همکار دکترم نگاه میکنع یعنی ؟؟؟روم نمیشه اصلا 

منم خیلی خجالتیم

یه بار دکتر بهم گفت باید معاینه بشی گفتش لباستو بیار بیرون یعنی از خجالت آب شدم گریه ام گرفته بود

سلام

دو مرحله ای را مطمئنی؟

مثانه باید خالی باشه...

لباس زیرتا باید در بیاری و جایی که من رفتم پرده نداشتن ولی یه جالباسی بود که فقط لباسما در آوردم و آماده شدم

حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه از زمان شروع طول میکشه بستگی به دکترت داره.

درد زیادی نداره فقط یه کم (خیلی کم) حین ورود دستگاه که البته هم ژل میزنن و هم صد البته قابل تحمله

اخخ اصلا روم نمیشه  چند مین طول میکشه عموما؟؟؟

زیاد نیست بستگی داره بخواد چه چیزایی رو از جنین چک کنه یا از خودت بررسی کنه ولی در کل وسیله رو خیلی زود و سریع میفرسته تو شاید دردش چند ثانیه باشه مثلا ۳یا ۴ثانیه بعدش دیگه دردی نداری اونم بررسیشو میکنه 

روت باشه دکتره واسه سلامتی خودته پس چطور ملت زایمان طبیعی میکنن تازه واسه زایمان غیر از دکتر چند نفر دیگه هم هستن

ببین از معاینه با وسیله دردش خیلی کمتره