2777
2789
عنوان

ی راه خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 7615 بازدید | 49 پست
خدا ببخشتش.. اما میگن گناهیه که بخشیده نمیشه

آره مستقيم جهنمه 

ولى خب صداى اذان ك شنيدم بيشتر دل خودم آروم شد آخه تا صبح پشت پنجره بودم ترس داشتم وحشت داشتم خدا از گناهش بگذره خيلى كار بدى كرد ميگفتن عصرش با زنش دعوا كرده ساعت ٩ و نيم شب صداى بدى شد همهمه شد گفتن آقاى فلانى خودشو كشت 

امروز اصلا حالم گرفته بود روحيم داغون بود اصلا از رختخواب بلند نشدم هنوز تو رختخوابم

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
چجوری ینی اخه کس دیگ تو خونست

عزیزچراآخه مگه چه مشکلی دار؟توبه کن وبه خدای مهربون توکل کنومتوسل شوبه ائمه انشالامشکلت حل میشه.ناامیدشیطانه این شیطانه که دارهوسوسه ت میکنه همه ی مشکلات یه روزحل میشن شک نکن ازرحمت خداناامیدنشوعزیزداناامیدنشوعزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب توی نی نی سایت خیلی دلم گرفت خیلی...

این تایپیک رو بخونید. من اوقدر اشک ریختم بازم سبک نشدم. نمیدونم حکمت خدا چیه..یکی بچه میخواد بهش نمیده یکی هروز حامله س و بچه رو میزاره سرِ راه..

یکی اینطور التماس زندگی داره برای بچه هاش یکی میناله و ارزوی مرگ..

خدایا بزرگی ت رو شکر...شکر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/440181/آخرین-تاپیک-میمیناز?page=1

درکت میکنم عزیزم واقعا وحشتناکه

آره گلم خدا نصيب هيشكى نكنه....

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭