2777
2789
زیر بناش صد و هشتاد متره پذیراییشم چهار تا قالی دوازده میخوره

اگه بزرگ باشه خونه میگم خب میشه

من چیزای ساده دوست دارم 

ولی اینا قدیمی میشن بعد از یه مدت ولی از ارزش نمیافته 

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه گلم خیلی مهربونی😍😍😍😛 من متاسفانه یکم نظر بقیه روم اثر میکنه و باعث پشیمونی تو گرفتن ت ...

قربونت عزیزم لطف داری😍مامانمم همین اخلاق شمارو داره همیشه چیزای گرون قیمت میخره بعد نظر همرو هم میپرسه خیلیام ازرو حسادت میگن بده زشته اونم پشیمون میشه از خریدش صد دفه بهش گفتم نظر کسیو نپرس مگه اونا میخوان استفاده کنن که ازشون نطرخواهی میکنی بازم علاجش نمیشه کار خودشو میکنه دائما هم درحال تغییر دادن وسایلشه

اگه بزرگ باشه خونه میگم خب میشه من چیزای ساده دوست دارم  ولی اینا قدیمی میشن بعد از یه مدت ول ...

اره بزرگه 

برنز هر وخ ازس خسته شی ب همون قیمت میتونی بفروشی 

منم ی مدت اینارو استفاده میکنم هر موقع خسته شم عوض میکنم با وسایل سادههع

😁 خب این برنزه  برنز طلاییه  بعد ب نظر من برنز ب درد عروس دومادا میخوره ن بزرگا😍

بله میگم که سلیقست دیگه.مهم اینو خودتون دوس داشته باشینش

منم اینه شمدونموخیلی دوس دارم ولی شاید بقیه خوششون نیاد

قربونت عزیزم لطف داری😍مامانمم همین اخلاق شمارو داره همیشه چیزای گرون قیمت میخره بعد نظر همرو هم میپ ...

اره واقعا منم مث مامان شمام اول ذوق میکنم بابت خریدم بعد همه پشیمونم میکنن😪😭

الان داشتم ب فکر این میفتادم ک کل ست خونمو عوض کنم 😟😐 چون با این تفاسیر مبلامو و میز ناهار خوریمو کلا همه چیم مامان بزرگیه

قربونت عزیزم لطف داری😍مامانمم همین اخلاق شمارو داره همیشه چیزای گرون قیمت میخره بعد نظر همرو هم میپ ...

ولی من دقیقا برعکسم حتی اگه کسی خودش واسه چیزی نظر بده میگم مهم خودمونیم که خوشمون اومده😊