2777
2789
عنوان

بچمو بهم نمیدن

268 بازدید | 15 پست

من 12 روزه زایمان کردم،اول رفتم خونه مامانم،بعد مجبور شدم بیام خونه مادرشوهرم،الان اصلا نمیذارن بچمو خودم اروم کنم یا بغل کنم، حالم بده انگار اونا مادرشن،انگار من بلد نیستم مادری کنم،داروهاشو خودشون میدن بغل میگیرن میخوابونن فقط من شیرش میدم،خسته شدم حالم خیلی بده افسردگی گرفتم مجبورم چند روزه دیگه بمونم تا مامانم کارش تموم شه بیاد خونم پیشم بمونه،خدایی کمکم کردن دستشون درد نکنه ولی انگار اون بچه بچه من نیست اصلا نمیدنش بهم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انقدر وقت داری تا مادری کنی که یه روز میگی کاش یکی بیاد یک ساعت بچتو نگه داره یکم بخوابی نترس این بچه ماله تو هست من فگر کنم یکم حساس شدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

شرایطتو درک میکنم منو چی میگی من با مادرشوهرم تو یه خونه بودم اونجا زندگی میکردم تا صدا بچه رو میشنید میبرد پیش خودش منم دیگه اجازه ندادم از اتاقم ببرنش بیرون میگفتم نمیارمش سرده 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

همشم مامان بزرگم بهم میگه بچت گشنس،شیر نداری،شیر خشک بده،درصورتی ک شیرم خوبه خداروشکر،خیلی حساس شدم همش بغضم میگیره گریه ٣م نمیتونم کنم دارم خفه میشم

سلام عزیز دلم

تبریک میگم مادر شدنت رو

احساست رو درک میکنم واقعا شرایط سختیه ولی حالا بیا ی مدل دیگه بهش فکر کن انشالله چند روز دیگه میری خونه خودتون و انشالله واسه روزهای زیاد زیاد زیادی مادر کوچولوتی انقدر ک بعضی وقتا دلت میخواد یکی برات نگهش داره یا استراحت کنی یا ب کارای دیگت برسی

الان سعی کن استراحت کنی تا قدرت بدنیت زیاد بشه و حالت بهتر شه واسه روزایی ک خودت یک تنه باید همه کاراتو بکنی

انشالله در کنار همسرت و فرزندت شاد باشی😘 

گاهی سکوت بهترین کلام است

شما بعد زایمان یکم حساس شدی اما کاملا درکت میکنم

نگران نباش همون تایمی که به بچه شیر میدی کافیه واسه دلبستگیه بچت بهت اگه همه دنیا واسه بچه زحمت بکشن ثانیه ای از زمان شیر دادن تو بهش لذت بر تر نیس.اون کوچولو بوی تو توی مشامشه و عاشقته

اونا هم ذوق دارن چندروز دیگه عادی میشه

نفس نفسم ذکر کربلاس،کربلا میخوام اباالفضل😢😢😢
سلام عزیز دلم تبریک میگم مادر شدنت رو احساست رو درک میکنم واقعا شرایط سختیه ولی حالا بیا ی مدل دیگ ...

ممنونم عزیزم،حرفمو فقط اینجا می&ونستم بگم ک یکم خالی بشم حداقل

ممنونم عزیزم،حرفمو فقط اینجا می&ونستم بگم ک یکم خالی بشم حداقل

کار خوبی کردی ک گفتی😊 من زایمان نکردم ولی ی پسر خونده دارم تقریبا ی مدت شرایط مشابهت رو تجربه کردم زیاد اذیت شدم ولی امروز ک تقریبا س سال از اون روزا میکذره میگم کاش پخته تر و ریلکستر بودم 

واسه همین جسارت کردم ب شمام پیشنهاد کردم از فرصت استفاده کنی گلم😉

گاهی سکوت بهترین کلام است
همشم مامان بزرگم بهم میگه بچت گشنس،شیر نداری،شیر خشک بده،درصورتی ک شیرم خوبه خداروشکر،خیلی حساس شدم ...

عشقم تمام این حرفارو من شنیدم الان یاد اون روزا میفتم گریم میگیره.دوران بعد زایمانو اصلا دوس ندارم اما شما یه گوشتو بکن در یکی رو دروازه میدونم چقد شنیدن این حرفا تلخه

نفس نفسم ذکر کربلاس،کربلا میخوام اباالفضل😢😢😢

ببین اوایل یچه داری یعد زایمان خیلی سخته

موجودی رو که نه ماه تو شکمت بزرگ کردی ،شب و روزش با تو بوده رو باید با بقیه سهیم بشی

تحمل کن، حرفا رو اهمیت نده، دوره ش گذراست به زودی فرزندت فقط تو رو می شناسه و مامن آرامشش ففط تو میشی

اونا هم دوسش دارن حتما ، ازین فرصت استفاده کن بدنت رو بازسازی کن برای روزای بلند مادری

🌹