2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میشه دستورشو بدی خاهری اخه من یادداشت میکنم دستورهارو

من با دستور سایو درست کردم ولی شکر ش زیاد بود الان کپی میکنم برات میفرستم  فقط مقدار شکرش وکم کن 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
میشه دستورشو بدی خاهری اخه من یادداشت میکنم دستورهارو

‎كيك سيب و دارچين#

‎اول سه پيمونه ارد رو الك ميكنيم 

‎دو قاشق كره اب شده و سه قاشق روغن نيمه جامد رو تو ظرف ميريزيم دو ليوان و نيم شكر رو بهش اضافه ميكنيم وخوب همش ميزنيم با اين همزن سيمي ها حدود دو ديقه ميزنيم بعد دونه دونه تخم مرغها رو ميشكنيم هم ميزنيم خوب كه به خورد شكر و كره رفت دونه بعدي رو ميزنيم (سه ءد تخم مرغ ) نوك چاقو هم وانيل اضافه ميكنيم خيلي خوب هم ميزنيم حدود سه الي چهار ديقه كه صاف و يه دست و كمي كش دار بشه بعد دو ليوان شير رو اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم 

‎سه قاشق چايخوري سر پر پكينگ پودر رو با ارد مخلوط ميكنيم وبا الك كم كم روي مواد ميريزيم و خوب هم ميزنيم 

‎بعد كه مايع خوب هم خورد و اماده شد 

‎ته قالب رو چرب ميكنيم مواد كيك رو داخلش ميريزيم بهتره از قالب مربع يا مستطيل استفاده كنيم بعد سه تا سيب زرد بزرگ رو پوست و دونه هاش رو ميگيريم و برش هاي ورقه اي ميديم خيلي نازك و خيلي ضخيم نباشه بعد روي كيك ميچينيم طوري بچينيد كه هر سيب روي سيب قبلي تكيه بده مثل عكس كه موقع پخت كه كيك پف ميكنه سيب ها تو كيك فرو نرن 

‎كامل سطح كيك رو سيب ميچينيم سعي كنيد جايي باز نمونه و كامل سيب بچينيد اخر سر هم روشون پودر دارچين بپاشيد 

‎فر رو از قبل روي ٢٠٠ درجه گرم كنيد كيك رو داخل فر بزاريد خوب كه پف كرد و پخت قسمت گريل رو هم چند ديقه اي روشن كنيد تا زماني كه روش هم طلايي و خوش رنگ بشه 

‎نكته ها 

‎طي پخت اصلا در فر رو باز نكنيد وگرنه پف كيك ميخوابه 

‎سيب ها رو با فاصله نچينيد وگرنه موقع پف كردن سيب ها تو كيك فرو ميرن 

‎همه اندازه ها رو رعايت كنيد 

‎حتما صبر كنيد كيك خنك خنك بشه بعد از قالب جدا كنيد 

‎وقتي كيك خنك شد برش بديد وگرنه حتما خرد ميشه 

‎و وقتي نيم ساعت بعد از خنك شدنش روش سلفون بكشيد و تو يخچال نگه داري كنيد 

‎مواد لازم. 

‎شير دو ليوان 

‎ارد سه ليوان 

‎شكر دو ليوان و نيم 

‎تخم مرغ سه عدد 

‎پكينگ پودر سه قاشق چايخوري سر پر 

‎پودر دارچين 

‎سيب زرد بزرگ سه عدد 

‎پودر پسته براي تزيين 

‎نوووش جونتون

كانال اشپزي با سايو( مهتاب) 

https://t.me/kjhfset

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

عکسشو بزار استارتر.

اینقد دلم یه چیز شیرین میخاد.با تاپیکت دهنم آب افتاد.

دستورشم بگو

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

موادلازم ارد۲پیمانه شکر از۱پیمانه کمی کمتر شیر یاماست هم از۱پیمانه کمی کمتر روغن هم همینجور بکینگ پودر۲ق غ هل۱ق غ تخم مرغ۴عددنارگیل نصف پیمانه مواد شربت هم آب وگلاب باهم ۱لیوان شکر۱نیم لیوان زعفرون هم بقدارلازم اول شربتودرست میکنیم گلاب ابوشکرمیجوشونیم ودراخرزعفرون میذاریم خنک شه بعد تخمرغوشکروهل رو۴دقیقه باهمزن دورتندمیزنیم وروغن وشیریاماست ونارگیل رواضافه میکنیم من ماست ریختم درحدمخلوط شدن هم میزنیم بعدارد روکه ازقبل بابکینگ پودر۳بارالک کردیم اضافه میکنیم کف قالب روچرب میکنیم مواد رومیریزیم توقالب ودرفر بادمای۱۸۰بازمان۴۵دقیقه بعد که کیک پخت شربت سرد رو میریزیم روکیک داغ قبلش کیک روتوقالب برش بزنین بعدشربت بریزید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز